Основателна и съвсем истинска причина за притеснение има заради струпването

...
Основателна и съвсем истинска причина за притеснение има заради струпването
Коментари Харесай

Великобритания праща оръжия на Украйна, за да се справи с Русия

Основателна и напълно същинска причина за терзание има поради скупчването на близо 100 хиляди съветски военни по границата с Украйна. Западът дефинира ходът като провокация и опасност за сигурността в района. Намеси се и НАТО. Русия обаче отхвърля да приготвя нахлуване.

Първата порция оръжия от Англия е изпратена в понеделник. От Министерството на защитата не се оповестява типа.

“Украйна има цялостното право да пази границите си и тази пратка ще помогне на страната да го направи”, показва Уолъс. Той отхвърли да става дума за стратегически оръжия и бе безапелационен - пратките са за отбрана.

ФрогНюз напомня, че спорът сред подкрепяните от Русия сепаратисти в източната част на страната и военните в Украйна са в спор от 2014 година насам. Службите в Западна Европа и Съединени американски щати, както и тези в Киев допускат, че при започване на тази година е допустимо съветските сили да атакуван, откакто Кремъл струпа войски по границата на страната.

Междувременно обаче Москва упреква държавите-членки на НАТО в “напомпване” на Украйна с оръжия, а Съединени американски щати - в съзнателно нажежяване на ситуацията в района. Основната цел на Русия е да попречи на военния алианс да разшири въздействието си на изток.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР