Осмото издание на конкурса "Летене по Радичков" инициативата организират в

...
Осмото издание на конкурса "Летене по Радичков" инициативата организират в
Коментари Харесай

Осми конкурс Летене по Радичков организират в Берковица

Осмото издание на състезанието "Летене по Радичков " самодейността провеждат в Берковица. Конкурсът е за възпитаници от Северозападния район за обмисляне в разделите есе и илюстрация.
Темата тази година е "Човешката болежка е идентична за всички без оглед на раси и нации. Тя прави хората равни. Човекът е като насекомо, кадърен е да гледа по едно и също време в разнообразни направления, с едното око на открито, с другото - във вътрешността “.
В състезанието могат да вземат участие възпитаници от 8-ми до 12-ти клас от областите Монтана, Враца, Видин, Ловеч и Плевен.
Есето би трябвало да е с размер до 2 страници, показват уредниците.
Всеки участник има право да показа единствено една рисунка – графика с размер 35х50 см. Техниката може да е молив, туш, тънкописец, акварел.
Творбите ще бъдат оценени от професионално жури.
Крайният период за изпращане на творбите е пети юни. Адрес Берковица, ул. "Д-р Иван Панов " №2, Профилирана гимназия "Д-р Иван Панов " или на e-mail [email protected]
Организатори на състезанието са Община Берковица, Регионалното ръководство на образованието в Монтана, Профилирана гимназия "Д-р Иван Панов ", Клет България ООД, Сдружение обучение и културно завещание, БУН – Берковица.
Всички наградени ще получат грамота, книги от Издателство КЛЕТ България и награди.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР