Осмомартенски своеобразен "комплимент" отправи Цветан Цветанов към Корнелия Нинова. Цветанов

...
Осмомартенски своеобразен "комплимент" отправи Цветан Цветанов към Корнелия Нинова. Цветанов
Коментари Харесай

Цветанов за 8 март вкара Нинова в кабинета на Иван Костов

Осмомартенски самобитен "комплимент " насочи Цветан Цветанов към Корнелия Нинова. Цветанов я прогласи за зам.-министър на кабинета на Съюз на демократичните сили. Тя е била заместник-министър в кабинета на Иван Костов, провикна се от парламентарната естрада водачът на депутатите от ГЕРБ по време на стрелите, които си разменяха Българска социалистическа партия и ГЕРБ за двамата си претенденти за началник на антикорупционната комисия.

Самата Нинова от място в залата направи жест с ръка, символизиращ загуба на разум. Вкарахте Корнелия Нинова в държавното управление на Костов, възмути се Георги Свиленски, а соцдепутатът Славчо Велков установи, че Цветанов е показал "вопиюща политическа неначетеност ". Днес допълнихте биографията ми с нови незнайни обстоятелства - от симпатизант, член на Съюз на демократичните сили, към този момент и зам.-министър в държавното управление на Костов, реагира Нинова. Тя се изрече по адрес на Пламен Георгиев, претендент, повдигнат от ГЕРБ и Оперативна програма за началник на Антикорупция, като заключи, че е наясно, че изборът бил превдварително решен, социалистите не се заблуждавали, само че основната дума била "доверие ".

Не ми е прелестно да говорите от името на целия български народ, можете да говорите от името на вашата партия, скочи Тома Биков. И я посъветва да приказва единствено от името на своята партия Българска социалистическа партия.

Двете партии се упрекваха взаимно, че претендентите им са политически обвързани - единият е бил зам.-министър на правораздаването в кабинета на ГЕРБ, а другият общински консултант и повдигнат след това на поста на комисията за спора на ползи от президента Първанов.

Да бъдете по този начин красива, усмихната и положителна пък й пожела Лъчезар Иванов от ГЕРБ, като й насочи забележка, че нарекла антикорупционния закон "куц ", още преди да стартира антикорупционният орган да работи. Правите внушения на претендента, още не е определен, по какъв начин градим доверие към институциите и една нова конструкция, на която цялото общество разчита, възмути се Лъчезар Иванов.

Йордан Цонев от Движение за права и свободи пък реагира, че парламентарният началник Цвета Караянчева е трябвало да насочи забележки и към Корнелия Нинова, и към Тома Биков поради разногласието им. И цитира Конституцията, че народните представители съставляват освен гласоподавателите си, само че и целия народ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР