Osmo Mobile стабилизаторите на DJI са предназначени за хората, които

...
Osmo Mobile стабилизаторите на DJI са предназначени за хората, които
Коментари Харесай

DJI Osmo Moblie 3 - най-атрактивният стабилизатор за смартфони става още по-приятен

Osmo Mobile стабилизаторите на DJI са предопределени за хората, които не обичат да мъкнат със себе си огромни апарати, само че пък желаят да основават безупречни видео фрагменти, употребявайки смарт телефона си.

Тази седмица DJI показа третата си версия на гимбъла в лицето на Osmo Mobile 3, който въплъщава всичко, което харесвахме в Osmo Mobile 2, и надгражда с още повече улеснение, подвижност и атрактивни функционалности.

Най-голямата смяна по отношение на предната версия на стабилизатора е дизайнът на Osmo Mobile 3, който прави джаджата комфортна за носене в джоба ни, без да се постанова да носим на всички места със себе си обемистата кутия, с която идва Osmo Mobile 2.
 Снимка 438513

Ако желаеме въпреки всичко да имаме калъф за новия гимбъл, можем да се сдобием с автентичен подобен като доплатим 20 евро.
 Снимка 438517

Новият Osmo Mobile 3 тежи единствено 405 грама и разполага с всички екстри, присъщи и за предната версия.

Сред тях са Timelapse функционалности, Motionlapse, Active Track, посредством който гимбълът може самичък да следи придвижванията ни, като новият Osmo към този момент може да бъде следен от разстояние посредством придвижвания на ръцете ни.
 Снимка 438516

От DJI са запазили бутоните за ръководство, с които разполагаше и предходния Osmo Mobile. С тях можем елементарно да приближаваме фрагментите, да сменяме в разнообразни режими на снимане и да управляваме ъгъла и посоката на снимане.
 Снимка 438515

Другата значима оригиналност е, че гимбълът може да се зарежда посредством USB-C, което би трябвало фрапантно да понижи времето за зареждане. От DJI споделят, че са нужни към 2.5 часа за постигане на цялостен заряд.
 Ronin-SC, DJI и какво може новият стабилизатор за фотоапарати
Новият стабилизатор на DJI може всичко

Лек и елементарен за преместване, само че все толкоз кадърен

Веднъж заредена, батерията устоя на до 15 часа снимане.

Джаджата към този момент е налична в уеб страницата на DJI и цената й в Европа е 109 евро.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР