Осмият сезон на „Като две капки вода” се оказа исторически

...
Осмият сезон на „Като две капки вода” се оказа исторически
Коментари Харесай

Фики готви тесла за Пайнера

Осмият сезон на „ Като две капки вода” се оказа исторически освен тъй като за първи път се организира без аудитория, а един от финалистите (Димитър Маринов) отстъпи мястото си на идващия в класирането. Той се трансформира в мотив да спрат всички войни, които години наред се водеха в шоубизнеса. Обединител на звездите в „ Пайнер” стана спечелилият в шоуто – Фики Стораро, написа таблоидът " Уикенд ".

В лекия отрасъл за първи път виждат сходно обединяване на сили и поддръжка, каквото провокира присъединяване на Фики в „ Капките”. На финала на шоуто всичките му сътрудници се втурнали да му звънят и да му пожелават триумф, като в това време са призовавали почитателите си да гласоподават за младия Стораро.

„ И други звезди в поп фолка са били на финала на „ Капките”, само че никой до момента не е предизвиквал сходен възторг. Нито Азис, нито Деси Слава, нито Константин съумяха да го постигнат”, разясниха пред клюкарският вестник близки на Фики. Те са очевидци по какъв начин последните дни преди финалния лайв този понеделник телефонът на звездата е прегрял от позвънявания. Звънял му даже считаният до неотдавна за върл негов зложелател Галин, с който от години ги дели спор кой от двамата е по-голямата звезда в „ Пайнер”. Сега обаче артистът от Добрич не запомнил конкуренцията и поискал триумф на сина на Тони Стораро, като в това време мобилизирал почитателите си да го поддържат с есемеси на финала.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР