Осмият сезон на Фермата“ по bTV е вълнуващо, но и

...
Осмият сезон на Фермата“ по bTV е вълнуващо, но и
Коментари Харесай

Още на старта на Фермата отпадна учителката от Опака

Осмият сезон на " Фермата “ по bTV е вълнуващо, само че и непредвидимо премеждие. Още на старта, след трагичен двубой, една от претендентките за огромната премия от 100 000 лв. напусна предаването, написа bTV.

Милена Стефанова, работливата учителка от град Опака, си потегли в събота вечерта след борба против мощната, целенасочена хандбалистка Камелия Кузнецова. Въпреки че даже не съумя да прекрачи прага на новия сезон, " Моста на времето ", участничката, възпитана в полезностите на остарялото време, се раздели с предаването с усмивка.

Довечера, 5 септември, от 20.00 часа, най-градивното българско риалити ще предложи на феновете нови страсти и решаващи тествания. След като половината участници влязоха във " Фермата “ в събота, през днешния ден към тях ще се причислят останалите 14 герои. Сред тях ще бъдат шест дами от предишните сезони, в това число две обичани победителки - яхтената стюардеса Ваня Илиева и многодетната майка Веселка Маринова. " Фермата " 8 ще посрещне и седем мъже, новобранци, сред които се открояват баскетболист, служител на реда, агроном и диетолог.

Само някои от попълненията ще получат специфичен подарък: правото да влязат непосредствено в стопанството. Останалите ще би трябвало да се впуснат в серия от борби, и да показват предвидливост и устойчивост. Един ще отпадне, още преди да е минал през прага на " Фермата “ и да се е изправил пред провокациите на селския живот.

Осмият сезон на предаването ще сблъска два тима. " Стари герои " ще сплоти ветераните от предишните сезони. Тяхното главно преимущество ще бъдат опитът, търпението и стратегическото мислене. В " Нови очаквания " ще влязат всички непознати на феновете лица, надъхани да се потвърдят. А всички дружно ще покажат дали модерните полезности могат да съжителстват със старите, обичайни разбирания.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР