Осмица Пентакли (овладяване на умения, майсторство, търпение, постоянство, постепенен прогрес)Малка

...
Осмица Пентакли (овладяване на умения, майсторство, търпение, постоянство, постепенен прогрес)Малка
Коментари Харесай

Осмица Пентакли – карта Таро за 15 април

Осмица Пентакли (овладяване на умения, майсторство, самообладание, неизменност, еволюционен прогрес)
Малка Аркана - съответни случки и събития;
Елемент Земя - непоклатимост, здраве, работа, полезности
Днес настроението още веднъж се покачва и след вчерашното изтощение стъпваме назад на твърда почва. Осмица Пентакли е обвързвана с неизменност и методично преодоляване на някакъв тип умения, с възстановяване и разширение на досегашното ни равнище на активност, с намиране на насладата от това, което вършим.

На изображението виждаме жена, която се занимава с билки и лечителство. От лявата й страна пред нея в купи и хаванчета са подредени най-различни растения и съставки, а от дясната има книги, листа, перо за писане и запалена свещ. В ръката си държи друга запалена свещ, която очевидно много време е горяла, а над главата й в осем пентакъла са изобразени етапите на Луната, символизиращи нужното време, с цел да може нещата да се случат във физическия свят.
Днес е добре да стартираме нещо, което ни оказва помощ да се посветим на качествата и уменията, в които желаеме да станем по-добри. Да следваме това, което ни носи смисъл и наслада, без да се съпоставяме с другите и знаейки, че няма съвършени неща - всичко е развой на израстване. Необходимо е самообладание, неизменност и разработване на обособените елементи. Можем да сложим начало на план, който с времето ще се развива посредством струпване и преодоляване на материята. Подходящо за занимания с билки, кристали, лекуване, за учене и развиване в дадена област.
Позитивно одобрение за деня:
С любяща увереност аз настоявам и ставам индивида, който жадувам да бъда

Седмична прогноза за 10 - 16 април
Тази седмица настроенията постоянно се сменят - ту задвижване, ту закъснение, от яснота и фокус изпадаме в безсмислие и след това още веднъж си стъпваме на краката. Усещането е за безредна сила, която предшества наближаващите затъмнения на 20 април и 5 май, свързани с огромни, базисни разбърквания в живота ни. Присъства една карта от Голямата Аркана, която носи съдбовна смяна и катурване в живота ни. Преобладаващата багра са Пентаклите - проявлението във физическата действителност: здраве, финанси, работа, сигурност. Най-предизвикателен ден е петък, непредвидими и хаотични са понеделник, сряда и четвъртък, а най положителни са вторник и събота.

Прочети годишната Таро прогноза за 2023 година тукГледай присъединяване на Богомила в LIVE в 8 със Списание 8Интервюта с Богомила прочети тук и тук

Индивидуални сесии с Богомила-Сандия:
Трансформационно тароЕнергийнo ЛечениеСемейни констелации (групи на живо)Астро-Таро събития онлайнАко имате потребност от повече изясненост или поддръжка в тези безредни времена, можете да си запишете самостоятелна сесия. Преди това прочетете описанието тук.


Богомила-Сандия започва да се занимава с духовни и енергийни практики от 2000 година Дава индивидуални сесии по таро четене, енергийно лекуване, регресия, като използва и разнообразни спомагателни способи - гещалт техники, рейки, кристали и други С времето основава собствен самостоятелен метод, който ползва в разнообразни области – връзки, обилие, здраве, способността да се заявим, да сме сполучливи, постоянни, да проявим капацитета си. През 2015 година приключва тренинг по фамилни констелации и стартира да организира ежемесечни групи с метода. Два пъти месечно на новолуние и пълнолуние води „ Астро-Таро " – вечерни събития, в които комбинира астрология, таро карти, водени медитации и ритуали за възнамеряване и филтриране.

За повече информация: www.bogomila.net
fb: Трансформация и осъзнатост с Богомила-Сандия
За записване за персонална сесия или за ежемесечните събития по фамилни констелации и астро-Таро: [email protected]
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР