Осминафиналният двубой на Григор Димитров от ATP Masters 1000 турнира

...
Осминафиналният двубой на Григор Димитров от ATP Masters 1000 турнира
Коментари Харесай

Осминафиналът на Григор Димитров срещу Франсис Тиафо от Торонто пряко по MAX Sport 1 и на Live.A1.bg

Осминафиналният дуел на Григор Димитров от ATP Masters 1000 шампионата в Торонто против младия американец Франсис Тиафо ще бъде излъчен директно в ефира на MAX Sport 1, както и като pay-per-view на платформата Live.A1.bg.

Двубоят е първи в програмата на Централния корт в канадския град и в случай че времето разреши, ще стартира през днешния ден малко след 18:00 часа българско време.

Това ще е първи конфликт сред Димитров и Тиафо. За да доближи до този мач българинът се оправи със съпротивата на испанския деец Фернандо Вердаско във втория кръг. От своя страна Тиафо доближи осминафиналите след триумф в I кръг над италианеца Марко Чекинато, а във II кръг надви с 2:1 сета над локалната звезда Милош Раонич.

Ако надделее над Тиафо, първата ни ракета ще се изправи в четвъртфиналите против спечелилия от дуела сред Кевин Андерсън (Южна Африка) и Иля Ивашка (Беларус).

Напред в шампионата не престават и главните любимци за купата Рафаел Надал, Новак Джокович и Саша Зверев, който пази купата си от предишния сезон.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР