Осми март наближава и е по-добре е да помислите предварително

...
Осми март наближава и е по-добре е да помислите предварително
Коментари Харесай

10 оригинални подаръка, с които да изненадате любимата си за 8-ми март

Осми март наближава и е по-добре е да помислите авансово за подарък за вашата обичана, а не да оставите избора за последния миг.
Често мъжете не съумяват да изберат подобаващия подарък, макар желанието си да осъществен най-съкровения идеал на своята половинка.
Ето кои са подаръците, с които в действителност ще зарадвате обичаната си.
Пътуване
Тази алтернатива е за вас, в случай че цената не е основен параметър при избора на подарък. Свържете се с туристическа организация, с цел да изберете допустимо най-хубавото предложение. Със сигурност от там ще ви предложат и спомагателна концепция по какъв начин да извършите почивката си незабравима.
Козметика и парфюм
Това несъмнено е най-изпитаният и благонадежден вид. Можете да зарадвате обичаната си с извършване на покупки в обичания й козметичен магазин, където ще има опцията сама да избере стремежи подарък. Или поръчайте онлайн артикули от нейната обичана марка. Можете също по този начин да заложите на настоящите кутии за хубост, които съдържат артикули от разнообразни марки.
Вечеря в изтънчен ресторант
Направете резервация за вечеря в изтънчен ресторант и си подарете няколко часа единствено за вас двамата.
Спа вечер
Ако и двамата работите до късно, тогава можете да изненадате брачната половинка си със спа вечер. След разкрасителните процедури и разтривки, завършете деня с чаша вино и лека вечеря в ресторанта.

Майсторски клас по активност, обвързвана с изкуство
Ако жена ви има обичана активност, обвързвана с изкуството, подарете й присъединяване в майсторски клас. Тя освен ще прекара отлично, само че и ще се отпусне. Можете да поръчате самостоятелен урок за двама.
Урок от бариста
Ако вашата обичана стартира сутринта с чаша кафе, тогава я зарадвайте с урок от бариста, по време на който тя ще научи нови предписания за подготвяне на ободряващата напитка.
Скачане с парашут
За феновете на рисковите спортове подаръкът несъмнено ще се трансформира в едно от най-запомнящите се прекарвания. За дамите, които не си падат по толкоз рискови прекарвания, по-подходящо е летенето в аеродинамичен тунел.
Фотосесия
Работата с професионален фотограф нормално оказва помощ на дамите да видят себе си по друг метод. Подарете на обичаната си професионална фотосесия и фрагментите от нея ще ви радват дълго време.
Антистрес масаж
Ако половинката ви непрекъснато е подложена на стрес в работата си, тя сигурно ще ви бъде доста признателна за опцията да не помни за проблемите за няколко часа и да се отпусне по време на масажа.
Аксесоари
Бижутата, аксесоарите и козметиката в никакъв случай не са задоволителни за една жена, тъй че самоуверено може да й подарите нови обеци, обувки, чанта или шал. Заложете на артикули, направени от естествени материали, с цел да сте сигурни, че ще устоят допустимо по-дълго.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР