Осмата поредна победа в Серия “А доближи Наполи още повече

...
Осмата поредна победа в Серия “А доближи Наполи още повече
Коментари Харесай

Спалети: Когато играм по този начин, можем и с 10 човека

Осмата поредна победа в Серия “А ” приближи Наполи още повече до по този начин жадуваната купа, а старши треньорът на отбора Лучано Спалети отличи особено представянето на Виктор Осимен и Станислав Лоботка. Той обаче беше сериозен по адрес на Марио Руи, който получи пряк червен картон, откакто изрита без топка Франческо Капуто. 

“Това не беше симптом на зрялост, само че останалите футболисти се сплотиха и реагираха по най-хубавия метод след аления картон. Халфовете ни действаха с голяма увереност, лицата им посочваха, че са подготвени на всичко, с цел да вземем тези фундаментални три точки. Лоботка е добър освен когато тимът има топката, само че и когато би трябвало да се спре контраофанзива на противника. Той е кадърен да повали всеки, даже и доста по-високи и здрави футболисти. Физиката му е по този начин, че е съвсем невероятно да бъде отместен при единоборство ”, съобщи Спалети и призна, че е желал словака още като ментор на Интер. 

“Когато футболисти като Елмас работят толкоз интензивно и се борят за всяка топка, можем да се оправяме даже и с човек по-малко. Емполи разчита на доста бягане и трябваше да отговорим със същото. Играчите ми заслужават доста поздравления за представянето си през днешния ден ”, продължи опитният експерт. 

“Осимен е същински водач, той излиза с вярната настройка и играе за тима. Понякога това му пречи, тъй като хвърля доста старания, с цел да пресира и се уморява, вследствие на което прави пропуски. Но неговото отношение във всеки мач е похвално ”, сподели още Спалети.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР