Осман е истинският победител, категорична е бременната силиконка Николета Лозанова е

...
Осман е истинският победител, категорична е бременната силиконка
Николета Лозанова е
Коментари Харесай

Николета Лозанова скочи на “Мастършеф”


Осман е същинският победител, безапелационна е бременната силиконка

Николета Лозанова е гневна на развоя във финалния епизод на „ Мастършеф “ . Марианна Александрова сграбчи в неделя вечерта успеха в кулинарното риалити и огромната премия от 100 хиляди лв.. Но триумфът на варненката по никакъв начин не се понрави на Николета, която е имала различен любимец в осмия сезон на „ Мастършеф “. 

„ Истинският победител “, написа Лозанова и разгласява фотоси на Осман, който остана на крачка от успеха с ексцентричните си творения на финала. Думите на бременната силиконка бяха споделени от стотици други в обществените мрежи, които смятаха като нея, че Осман е заслужавал статуетката, която отиде в ръцете на Марианна. Единственият останал мъж в кулинарното риалити впечатли журито с предястието и главното ядене, само че мощно го разочарова с десерта си. И това несъмнено наклони везните в интерес на Марианна. Третата финалистка беше фаворитката на останалите хоби-готвачи - Биляна, написа България Днес. 

Александрова оцеля в цели 7 елиминационни борби, завоюва си 3 значки за имунитет и една мастър-престилка по пътя си към финала. „ Въпреки че не бях фаворитка на своите съперници, съумях да се утвърдя и да стигна до край. Такъв адреналин и позитивна страст не бях изпитвала в никакъв случай до момента . Дълбоко в сърцето си постоянно съм знаела, че ще бъда на край “, показа Марианна.

„ Морската лъвица “, както я назова началник Таралежков, е теоретичен служащ с изявена пристрастеност към кулинарията и към туризма. Още при започване на конкуренцията тя показа, че има за цел да сътвори районен гастрономически бранд на Варна поради многото националности, оставили своя отпечатък върху локалната кухня. Вярна на принципте си, за финала Марианна показа родния си град с тристепенно меню, основано на задълбочено З-годишно изследване. За своя финален спринт подготви черноморска чорба с лаврак, миди, скариди и хайвер, филе от калкан с цвят от тиквичка и картофен фондан и кейк по варненски с тиквички и бял шоколад. Нейна най-голяма муза в готвенето постоянно е била майка й, с която постоянно си правили кулинарни дуели. Двете посещават дружно готварски курс в Неапол. Съпругът й се споделя Дамян Иванов и са женени от 2019 година, като за рождения ден Марианна му посвещава стихотворение.

Варненката има куче, което се споделя Лукас. Той постоянно е с нея на плажа и обожава да се търкаля в пясъка. Победителката в последния сезон на „ Мастършеф “ разкрива и за най-критичните обстановки в предаването. „ Изсипването на килограми пуканки върху главата ми, въобще не ми беше занимателно . Честно казано, за първи път усетих същински стрес по време на стрестест, което си пролича. Изпичането на фокача за 20 минути толкоз подвигна адреналина ми, че за първи път се самоупрекнах за решението ми да вземам участие в риалити “, признава надарената дама.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР