Осма поредна победа във всички турнири записа Реал Мадрид, след

...
Осма поредна победа във всички турнири записа Реал Мадрид, след
Коментари Харесай

Осма поредна победа за Реал Мадрид във всички турнири


Осма поредна победа във всички шампионати записа Реал Мадрид, откакто завоюва с 2:0 гостуването си на Реал Сосиедад. Очакванията за за сложен мач за " белите " не се оправдаха, защото тимът на Карло Анчелоти изигра доста мощно второ полувреме. Винисиус Жуниор откри резултата в 47-ата минута, а 10 минути по-късно Лука Йович се разписа.

Йович влезе на мястото на Карим Бензема в 17-ата минута. Това бе и единствената неприятна вест за Реал. Французинът се контузи при започване на срещата и трябваше да напусне. Грандът от Мадрид обаче сподели, че може да се оправя чудесно и без него, макар блестящата форма на Бензема от началото на сезона.

Снимка: БГНЕС

 Осма поредна победа за Реал Мадрид във всички шампионати

Реал е водач в класирането и има преднина от осем точки пред втория Севиля, който е с мач по-малко. За Реал Сосиедад това бе първа домакинска загуба през тази акция. Баските са пети, само че към този момент на 10 точки от днешния си противник.

Реал Сосиедад нямаше загуба на " Реале Арена " този сезон и стартира решително, само че гостите не се тормозиха изключително. Още в третата минута Винисиус насочи удар, който не затрудни Алекс Ремиро. Вратарят обаче можеше да допусне неточност секунди по-късно, само че се размина с това.


Снимка: БГНЕС

 Осма поредна победа за Реал Мадрид във всички шампионати

Опитите на домакините не даваха необикновен резултат. Те стигнаха до едно рисково центриране към Исак, което докара до блестяща интервенция на Милитао. В 16-ата минута Карло Анчелоти имаше мотиви за терзания. Голмайсторът на " белите " Карим Бензема се контузи и се наложи да напусне терена, а на негово място влезе Лука Йович.

И двата тима не можеха да стигнат до точни удари към вратите. Янузай опитва няколко пробива, Исак търсеше позиции, само че отбраната на Реал се справяше. Гостите също търсеха пролуки, само че не ги намираха в проведената защита на противника. Към края на полувремето Куртоа и бранителите пред него с страдания стопираха Исак и Сьорлот, само че си свършиха работата.

Снимка: БГНЕС

 Осма поредна победа за Реал Мадрид във всички шампионати

След почивката отборът на Анчелоти сподели за какво печели съвсем всеки мач. " Белите " стартираха доста мощно втората част. Първо Родриго проби отдясно, само че ударът му бе избавен от Ремиро. В 47-ата минута обаче вратарят нямаше какво да направи. Винисиус потегли на разходка през отбраната на противника, подаде на Йович, който чудесно му върна и бразилецът откри резултата.

Снимка: БГНЕС

 Осма поредна победа за Реал Мадрид във всички шампионати

Малко по-късно Винисиус проби отляво и още веднъж откри Йович. Сърбинът не откри място за удар и върна на съотборника си, който опита доста красиво осъществяване, само че топката отиде настрана от вратата. Реал имаше цялостен надзор в този интервал и в 57-ата минута стигна до втори гол. След центриране Каземиро смъкна топката с глава и Йович се озова на отлична позиция, с цел да се разпише.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР