Ослепителна моделка е загинала след мистериозно заболяване в Турция, а

...
Ослепителна моделка е загинала след мистериозно заболяване в Турция, а
Коментари Харесай

16-г. моделка отиде на почивка в Турция, а я върнаха в ковчег с изрязани органи ВИДЕО

Ослепителна моделка е починала след мистериозно заболяване в Турция, а родителите й подозират, че тя е била убита съзнателно, с цел да вземат органите й.

В началото на август 16-годишната хубавица София Ланшакова отпътува за Турция със фамилията си.

На деветия ден момичето се разболява, оплаква се от стомашни болки и е откарано в частна клиника, където я слагат на системи, въпреки и да има съмнения, че се касае за апандисит.

В последна сметка сърцето на София стопира на два пъти и най-после умира. Когато тялото на момичето е върнато в Русия, родителите с смут откриват, че то е без вътрешни органи.

Нуртах Ари, шеф на турската клиника, където София се лекува, твърди, че тийнейджърката е била откарана в болничното заведение към този момент с перитонит и спасяването й било невероятно.

Той твърди, че родителите се обърнали към лекарите прекомерно късно - преди този момент са дали на момичето деен въглен.

Семейството на Ланшакова, обаче, упреква лекарите, че София не е била съответно изследвана и те не са забелязали, че има апандисит.

Всичко стартира, когато на 12 юли София се оплаква от болки в стомаха, откакто изяжда нарязан ананас за закуска.

Майката Татяна първоначално помислила, че щерка й се натровила, по тази причина й дава деен въглен, само че на идващия ден я води в клиника.

Лекарите взимат кръв и откриват, че резултатите не са положителни и вземат решение да реалокират момичето в друга, по-добре оборудвана клиника.

По това време към този момент София се е влошила доста, не може да върви сама и даже да се движи. Родителите настояват, че са минали два часа, преди въобще щерка им да бъде закарана до другата болница.



„ Отидох на рецепцията, когато влязох в стаята, София сподели: „ Мамо, апелирам те, махни това, толкоз е горещо, толкоз ме боли “- на корема й беше сложена грейка. Махнах я, оставих я настрани, само че когато лекарят се върна, я върна назад. Устните на започнаха да изсъхват, тя пребледня, молеше: „ Мамо, дай ми малко вода, апелирам “. Лекарите споделиха "не "! Все още смятахме, че интервенцията е планувана.

Когато докторът се приближи до нея, тя го помоли да му даде вода на турски - дотам беше жадна, само че той не й обърна никакво внимание.

След известно време щерка ми беше отведена в бранша за интензивно лекуване. След известно време започнаха проблемите със сърцето.

Дъщеря ми се развика: "Мамо, боли ме сърцето! " Не мога да не помни този миг, в който тя крещеше от мъка, към този момент съвсем не ме виждаше, а лекалите споделиха - всичко е наред. И най-после просто ми оповестиха, че е умряла ", плаче Татяна Ланшакова.

Като научила страшната вест, тя изпаднала в ступор, клекнала до леглото на детето си, взела ръката на София, почнала да й приказва, не вярвайки, че тя към този момент е умряла.
Според експертите слагането на нагревателен компрес върху корем на пациент със подозрение за апандисит е сериозна неточност на лекарите - по този метод се усилва възпалителният развой.

Тялото на София е върнато в родния й Красноярск с малко леке на корема, с размери на монета. В същото време София публично не е имала никаква интервенция.

Майката Татяна твърди, че не е могла да получи никакви документи от лекарите за тестванията и лекуването. Оказало се, че от тялото липсват матката и яйчниците на 16-годишната манекенка. В същото време лекари изясняват, че след прекъсване на сърдечната активност отстраняването на органи за по-нататъшната им трансплантация е неуместно.



Бащата на София Вячеслав Ланшаков приказва за последните минути от живота на щерка си:

„ Гледам, дъщерята към този момент е синя и бледа. Аз съм до нея, приказвам й: „ Дъще, не се отчайвай, дай да си сложа ръката на коремчето ти “, а тя споделя: „ Не ме пипай, боли ме “.

В този миг тя получи сърдечен арест, само че лекарите споделиха да не се тормозим, че всичко е наред. Изведоха я в коридора, с цел да я реалокират в интензивното, аз крещях: "Моля те, не умирай, апелирам те! "

В този миг сърцето на щерка ми още веднъж спря. Казаха ми, че е мъртва, че не са съумели да я спасят.

Аз не повярвах, влязах вътре, видях я - лежеше с отворени очи, в устните й имаше тръбичка, започнах отново да викам: "Моля те, не умирай, ти си нашата обич, дъще, не умирай! " Крещях на лекарите: "Върнете ми момиченцето, реанимирайте я! " Те стояха в коридора и пристигна един от тях с преводач, сподели ми - скърбя, не можахме нищо да създадем. "

Адвокатът на клиниката упреква майката за гибелта на момичето и твърди, че 16-годишната София е отишла в болничното заведение прекомерно късно, до момента в който през това време й давали ненужни хапчета.

"Какви доказателства имат, че са изрязани някои органи? Да, аутопсията беше наложителна, тъй като детето умря в друга страна. Ако нещо липсваше, в случай че имаше някакво действие против това момиче, щеше да бъде формирано наказателно дело. Ако фамилията на Ланшакови не се извини, ще бъдем принудени да се обърнем към съда, с цел да защитим нашите права и ползи.

Турските закони са доста строги: защото майката не е следила детето си, доведено до подобен край - те чакат съдебномедицинска експертиза за формиране на наказателно дело против майката “, разяснява юристът на клиниката Ася Батчева.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР