Оскарите може и да не са това, което бяха преди

...
Оскарите може и да не са това, което бяха преди
Коментари Харесай

Том Холанд, Оскарите и би ли водил церемонията

Оскарите може и да не са това, което бяха преди 10 и повече години, само че към момента си остават най-престижните награди в света на киното.

Всеки желае да завоюва Оскар (или най-малко да бъде номиниран), както и всеки би приел да бъде водещ на церемонията. Е, може би не и Том Холанд. Кариерата на артиста е в напредък през последните години и след триумфа на " Спайдърмен: Далеч от вкъщи " се заприказва, че точно той може да бъде водещ на церемонията следващата година.

Според The Hollywood Reporter Marvel и Disney ще създадат всичко по силите си, с цел да може филмът да бъде измежду кандидатите за статуетка допълнително от една категория. Но в изявление за изданието Холанд споделя, че в действителност надали би водил церемонията следващата година.

Актьорът е прям, че това би била огромна чест, само че просто няма да има времето, тъй като скоро ще бъде ангажиран с медийното разпространение на " UNCHARTED: Извън картата ", а през март ще стартират фотосите на сериала The Crowded Room, който дефинира като най-трудната роля, в която е влизал.

" Така че може би някой ден, само че не в този момент, тъй като просто нямам времето ", споделя Том Холанд. Но забавното е, че малко по-късно премисля позицията си и споделя, че би бил огромен простак, в случай че откаже да води Оскарите, тъй като е ангажиран.

Ето за какво последната му позиция е, че в случай че бъде поканен от уредниците за водещ, би се съгласил. Ние пък напълно скоро ще разберем кой ще бъде лицето на церемонията следващата година, тъй като тя би трябвало да се организира на 27 март.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР