Оскар Уайлд веднъж отбеляза, че модата е форма на грозота,

...
Оскар Уайлд веднъж отбеляза, че модата е форма на грозота,
Коментари Харесай

Лилавият екип на Англия „сок от сини сливи“ е най-безвкусната лента на Трите лъва след Евро 96

Оскар Уайлд един път означи, че модата е форма на грозотия, толкоз непоносима, че би трябвало да я променяме на всеки шест месеца.

И до момента в който Англия показва своята „ лилава “ гостуваща лента за първи път против Белгия, последната засегнатост на хипстърите към патриотите се провали на теста си на стилния подиум.

Като начало, в Wally- с мусонните условия на " Уембли " не изглеждаше лилаво - по-скоро като колорит на сок от сини сливи. Маркетинговите шефове на Футболната асоциация го разказват като преправка на „ емблематични екипи от предишното с съвременен привкус, правейки самоуверено изказване със комбинация от типичен сини и червени екипи за промяна на Англия от предишното “.

Онези от нас, които не приказват свободно Дейвид Брент, гледат на него по друг метод - това е най-нежната лента на Трите лъва след мрачното сиво нещо, което носеха на Евро 96.

Гарет Саутгейт ще си спомни блестящо тази фланелка: това е тази, която носеше, когато пропусна решаващата дузпа против Германия преди 28 го...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР