Оскар Уайлд беше този, който отбеляза, че омразата е сляпа“.

...
Оскар Уайлд беше този, който отбеляза, че омразата е сляпа“.
Коментари Харесай

Ню Йорк срещу Тръмп: Лъжецът Майкъл Коен може да бяга, но не може да се скрие от истината, въпреки че лъжата е в неговата ДНК

Оскар Уайлд беше този, който означи, че „ омразата е сляпа “. За разлика от любовта, тя унищожава мразещия. Това е корозивна отрова, която постепенно гълтам човешкия дух и унищожава всички полезности.

Бившият персонален юрист на Тръмп Майкъл Коен е доказателство А на човек, който е отпаднал от яд и мъка към своя един- времеви началник Доналд Тръмп. Той упреква някогашния президент за личното си самоизтребление, което приключи с тригодишна присъда затвор.

Но никой не е карал Коен да лъже Конгреса, съдилищата, банките, специфичния прокурор, Федералната изборна комисия и IRS. Той направи всичко самичък, тъй като, както призна в съда, той е измамник и хулиган.

Бившият юрист на Тръмп, Майкъл Коен, напуща дома си за наказателния съд в Манхатън за процеса против някогашния президент Доналд Тръмп за хипотетично прикриване на секрети заплащания на пари, свързани с извънбрачни връзки в Ню Йорк, 14 май 2024 година.  (TIMOTHY A. CLARY/AFP посредством Getty Images)
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР