Оскар Грау: Барселона ще обсъди възможността за мачове от Ла

...
Оскар Грау: Барселона ще обсъди възможността за мачове от Ла
Коментари Харесай

Оскар Грау: Барселона ще обсъди възможността за мачове от Ла Лига в Китай

Оскар Грау: Барселона ще разиска опцията за мачове от Ла Лига в Китай
Изпълнителният шеф на Барселона Оскар Грау съобщи, че клубът ще обмисли опцията за срещи от Ла Лига в Китай в близкото бъдеще. Каталунците са на път да изиграят дуела си от вътрешното състезание против Жирона в американския град Маями през януари месец.

,,Ла Лига разгласи началния час на мачовете, по тази причина играем против Реал Мадрид от 1 на обяд “, показа Грау за South Morning China Post.,,Никога не се е случвало в Испания, само че би трябвало да мислим световно и пазарно, с цел да се приспособяваме. Не е проблем за нас да променим началния час – всичко е въпрос на табиет. Предпочитаме да имаме добра зрителска посещаемост “, стартира той.

,,Двубой в Маями? Мисля, че през този сезон това ще е труднопостижимо. Ако разполагаме с повече време…ако изиграем един мач в Съединени американски щати, за какво не опитаме и в Китай? “, допусна изпълнителният шеф.,,Още през цялото време Барселона поддържа тази концепция. Това е добре за лицето на Ла Лига, за лицето на клуба. Може да достигнем до повече почитатели, повече спонсори и телевизионни права. За задачата обаче всички притежатели би трябвало да са съгласни това да се реализира “, приключи Грау. Барселона гостуват на Атлетико Мадрид в дербито на 13-ия кръг в шампионата в събота вечер. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР