Оскар Айзък определено е любимец на жените. Но наред със

...
Оскар Айзък определено е любимец на жените. Но наред със
Коментари Харесай

Оскар Айзък - актьорът с плисираните поли

Оскар Айзък несъмнено е любим на дамите. Но наред със запаметяващите се функции в киното, артистът постоянно притегля и с ексцентричния си усет във връзка с облеклото. А то също доста се харесва на дамите.

За следващ път Айзък показва своя друг метод към модата, до момента в който минаваше по аления килим за премиерата на сериала Moon Knight в Лондон, в който 43-годишният артист извършва основна роля.

Вместо общоприет излъскан костюм, той носеше сива плисирана пола, марка Thom Browne, с дължина малко под коленете. Интересното фешън решение бе допълнил с блейзър, оксфордска бяла риза, черни високи чорапи, единият от които с четири ленти, и черни кожени боти.

Към целия ексцентричен аутфит, Айзък бе добавил класическа черна вратовръзка.

И това напълно не е първият флирт на артиста от Гватемала с развяващите се от вятъра поли. Преди към седмица, по време на престоя си в Берлин, той още веднъж се яви пред представители на пресата с плисирана пола, основана от основаната в Ню Йорк марка Commission. Този път я съчета с кожено яке и тениска с надпис.

" Оскар е дълготраен почитател полите, що се отнася до публични събития и срещи с публицисти ", споделя по този мотив стилистът му Майкъл Фишър.

И без значение дали е с пола, или костюм, Айзък постоянно прибавя точното количество обмислен риск към своите тоалети. Може да го забележим и в цветна риза с принтове от лимитираната серия на Prada по време на 78-ия интернационален кино фестивал във Венеция през септември.

Или пък с блестящо жълтата на бели цветя на Valentino за фотосесията на Moon Knight.

А една семпла тениска на Карл Лагерфелд актьорът дръзко комбинира с чифт мокасини в бургундско алено, наситено червени чорапи и панталони с отенък на сини сливи - чудесна композиция от сладникаво-богати цветни нюанси.

 

Но в случай че се върнем на полите, носени от Айзък, би трябвало да споменем, че артистът напълно тъкмо е уцелил стилната наклонност. Още през 2021 година плисирани поли на стилната марка Thom Browne се оказват измежду най-търсените продукти в мъжката мода, написа Vogue. От тогава доста дизайнери последваха образеца - като Chopova Lowena, и Louis Vuitton.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР