Осиротялото вилно селище на Стефан Шарлопов “Созополис може да попадне

...
Осиротялото вилно селище на Стефан Шарлопов “Созополис може да попадне
Коментари Харесай

Пик: Ето кой може да поеме Созополис след Шарлопов

Осиротялото вилно населено място на Стефан Шарлопов “Созополис ” може да попадне не в ръцете на първородната му щерка Ева, а на мъж, който няма нищо общо с семейството, научи ПИК. Един от най-влиятелните предприемачи у нас бе покосен от инсулт в нощта против 5 февруари.

До предходната седмица комплексът, в който жилищата стартират от 150 хиляди евро, а някои къщи прескачат милион, бе под управлението на самия Шарлопов. Седем месеца от годината хотелиерът живееше в “Созополис ”, персонално надзираваше селището и одобряваше претендентите да се снабдят с парцели, защото мястото бе извънредно сантиментално за него, обвързвано с най-големия му рисков план в фамилния бизнес.

Освен щерка му Ева, която е изпълнителен шеф в “Шарлопов Груп ”, вторият най-доверен човек на Шарлопов е бил оперативният управител Ангел Петков. На него хотелиерът е разчитал да му бъде втори чифт очи и ръце в комплекса.

“Ангел е моят представител от софийския офик в “Сопозопилс ”, който е директен шеф на шефката на селището. Той е и дясна ръка на огромната ми щерка. Научил съм го да вижда вместо мен, дори най-малките елементи, тъй като всеки подробност е значим. Например, някаква ръждясала табелка от влагата – за какво би трябвало да е ръждясала?!

Уча си хората, Ангел особено, да вижда всичко. Някой ден Ангел може да стане бъдещият началник на мястото. Не е наложително децата да са сполучливите мениджъри ”, признавал е приживе предприемачът.

Браво на варненските пожарникари. Ето и какво е написала Зорница: Благодаря на варненската пожарна работа, че толкоз бързо и не безразлично се отзоваха на сигнала за една нещастна котка, оплела се в просто изоставените непотребни кабели на цивилизования човек. #varna #rescue #fireman #cat #roof #brave

Публикация, споделена от Petel.bg (@petel.bg) на Фев 12, 2018 в 1:53 PST
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР