Осигурява чисто дишане, като филтрира фините прахови частици и други ...

Осигурява чисто дишане, като филтрира фините прахови частици и други

Xiaomi Purely Reusable Washable Electric N95 Face Mask – за $37,99

Осигурява чисто дишане, като филтрира фините прахови частици и други замърсявания, може да се пере, има анти-бактерийни и анти-алергенни свойства

Маската за лице на Xiaomi е еднообразно подобаваща и за двата пола

Маските за лице са измежду най-търсените защитни средства в последно време. Те могат да са най-различни, според от качеството на материалите, от това дали са за еднократна или многократна приложимост, от степента на отбрана, която обезпечават, дали са с електрическа вентилация и така нататък

Един артикул на китайския производител Xiaomi се отличава с характерности, които могат да обезпечат чисто дишане без съпътстващите проблеми на елементарните маски за лице. Xiaomi Purely Reusable Washable Electric N95 Face Mask се предлага от световния онлайн магазин Geekbuying на цена от единствено $37,99 сега.

Това е маска с електрическа вентилация за многократна приложимост

Това е маска за многократна приложимост от клас N95 (блокира частици с размери не по-малки от 0,3 микрона), с дихателен клапан и електрическа вентилация, която е способна да филтрира фините прахови частици с успеваемост 99% (PM 2.5). Тя употребява 4-слоен заменяем филтър от композитен наноматериал, може да се разглобява и изпира за неведнъж потребление за чисто дишане. Има анти-прахови, анти-бактериални и анти-алергенни свойства.

С едно зареждане за към половин час, Xiaomi Purely Reusable Washable Electric N95 Face Mask може да се употребява в протежение на 4 до 8 часа. Вентилаторът е ултра-тънък, а скоростта му може да се контролира на три степени, според от изискванията, при които се употребява респираторът.

Зареждане на батерията за 30 минути поддържа до 8 часа работа на вентилатора

Маската е направена от първокачествен текстил и има ергономичен дизайн, тя е лека, мека и щадяща кожата. Приляга компактно към лицето, без да предизвиква проблеми като мъчно дишане, мокрота, храчки и други, присъщи за елементарните маски. Еднакво подобаваща е за потребление и от мъже, и от дами.

Вентилаторът със заменяем филтър от клас N95 обезпечава чисто дишане

Ръчно направена, в сив цвят, тази маска тежи към 50 грама и има дебелина към 1 сантиметър. В комплекта наред с маската са включени няколко филтъра и инструмент за демонтиране. Един размер на маската е подобаващ за всички консуматори, с помощта на еластичните й свойства.

Можете да поръчате електрическата N95 маска за многократна приложимост в онлайн магазина Geekbuying: Xiaomi Purely Reusable Washable Electric N95 Face Mask – на цена от $37,99 и безвъзмездна доставка.Същевременно, в онлайн магазина тече промоция и за останалите артикули на Xiaomi. В рамките на акцията Mi Fan Festival 2020 могат да се поръчат най-различни устройства – смарт телефони, слушалки, носима електроника, лаптопи, тв приемници, скутери, уреди за дома и доста други с огромни отстъпки. Предвидени са и отстъпки от 2, 5 и 10 $ за участниците в игра, изискванията на която са разказани на уеб страницата.

Източник: technews.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg