Осигурилият си предсрочно титлата в Източната дивизия Атланта Брейвс е

...
Осигурилият си предсрочно титлата в Източната дивизия Атланта Брейвс е
Коментари Харесай

Атланта на път да изпусне домакинство в плейофите

Осигурилият си предварително купата в Източната дивизия Атланта Брейвс е на път да изпусне очертавалото се до неотдавна домакинско преимущество в I кръг на плейофите в Националната лига на МЛБ. Тази нощ " смелчаците " отстъпиха с 1:4 като посетители на Ню Йорк Метс и позволиха втора поредна и общо четвърта загуба в последните си 10 мача.

В започващите на 4 октомври дивизионни серии във формат " 3 от 5 " Атланта (89-70) ще играе против първенеца в Западната дивизия – Колорадо Рокис (89-70) или Лос Анджелис Доджърс (88-71). До края на постоянния сезон всеки от отборите има по още три мача в серия – Брейвс като посетител на Филаделфия Филис, Рокис вкъщи против Вашингтон Нешънълс и Доджърс като посетител на Сан Франциско Джайънтс.



Единственият късмет на Атланта да бъде хазаин в първите две срещи от плейофите е да приключи с по-добър баланс от своя предстоящ конкурент. При вероятно тъждество преимущество ще има спечелилият на Запад, защото и " скалистите ", и " мошениците " са с по-добри индикатори в директните дуели със " смелчаците " през 2018 година

Питчерът Хулио Техеран даде на своите добра основа за победа снощи, само че нападението от щата Джорджия по този начин и не можа да се оправи със стартера на Ню Йорк Джейсън Варгас. За 6 ининга на хълма Техеран (L 9-9) позволи единствено 2 шлагера и 1 точка, единствено че Варгас (W 7-9) отвърна със 7 " шътаут " ининга с 3 шлагера и 6 страйкаута.



Едва откакто питчерът на " жителите " беше заменен, гостите съумяха да се разпишат – посредством RBI-сингъл на Роналд Акуня-младши в 8-ия. Междувременно обаче офанзивата на Метс беше вкарала още 3 точки против булпена на Брейвс с помощта на троен хоумрън на пинч-хитъра Девин Месорако в 7-ия. Първата точка на нюйоркчани също бе маркирана с хоумрън – на Кевин Плавецки в 3-тия ининг.

Мениджърът на Атланта Брайън Сниткър даде отмора на първия бейзмен Фреди Фрийман и на централния аутфилдер Ендер Инсиарте, а шортстопът Денсби Суонсън пропусна втори следващ мач поради травма. Избор №1 в драфта през 2015 година е под въпрос за началото на плейофите поради отчасти раздрано сухожилие в лявата ръка.



Ню Йорк Метс - Атланта Брейвс 4:1
ст. " Сити Фийлд "
1 2
3
4
5
6
7
8
9
R
H
E
АТЛАНТА
0
0
0
0
0
0
0
1
0
1
6
0
НЙ МЕТС
0
0
1
0
0
0
3
0
Х
4
5
0

ОСТАНАЛИТЕ РЕЗУЛТАТИ В МЛБ ОТ 27 СЕПТЕМВРИ:

Американска лига

Тампа Бей Рейс - Ню Йорк Янкис 1:12
Балтимор Ориолс - Хюстън Астрос отсрочен
Канзас Сити Роялс - Кливланд Индиънс 2:1 (10 ининга)
Минесота Туинс - Детройт Тайгърс 9:3
Сиатъл Маринърс - Тексас Рейнджърс 0:2

Национална лига

Колорадо Рокис - Филаделфия Филис 5:3
Чикаго Къбс - Питсбърг Пайрътс 3:0

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР