Осигурихме 200 нови полицаи и 50 патрули, които от 9

...
Осигурихме 200 нови полицаи и 50 патрули, които от 9
Коментари Харесай

Демерджиев: Метрополитенът дължи 11 млн. лева

„ Осигурихме 200 нови служители на реда и 50 патрули, които от 9 юни ще стартират да извършват отговорностите си. Проблемът с Метрополитена е, че имаме 11 млн. лева неплатени отговорности, които се поемат от бюджета на Министерство на вътрешните работи. Метрополитенът би трябвало да се издължи “. Това съобщи служебният вътрешен министър Иван Демерджиев, съобщи БГНЕС.

„ За последната година с 25% са повече глобените водачи. Има доста институции, които би трябвало да се ангажират обаче с този развой, това са и стопаните на пътя и последният случай го демонстрира, нито има осветеност на кръстовището, нито работата на светофара, нито положителната маркировка са отговорности на полицията ”, сподели още Демерджиев.

Служебният вътрешен министър разясни, че са поръчали нови коли, както и всевъзможни типове проби за опиати, алкохол, камери.

Относно изказванията на прокурори от Висш съдебен съвет, че ще изискат отстраняването на основния прокурор Демерджиев посочи, че настояването има политически привкус. „ Преди това чухме едно друго искане. Много е притеснително, в случай че политическите партии имат такова въздействие във Висш съдебен съвет, че да могат да обезпечат друг резултат и в случай че правосъдната промяна, която жителите дълго чакат, се свежда до промяната на основния прокурор, това ще бъде замяна на тези упования. Смяната на основния прокурор не може да изчерпа правосъдната промяна ”, разясни още Демерджиев, след което означи, че е доста значимо кой ще размени настоящия основен прокурор и дали това няма да бъде замяна на играчи от един и същи блок.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР