Осиек направи трансферен удар два дни преди гостуването си на

...
Осиек направи трансферен удар два дни преди гостуването си на
Коментари Харесай

Осиек направи трансферен удар за мача с ЦСКА!

Осиек направи трансферен удар два дни преди гостуването си на ЦСКА в първи мач от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Вчера хърватският клуб купи десния бек Карло Бартолец от ФК Копенхаген. Както е известно, датският отбор пък е противник на Локомотив (Пловдив) в новия шампионат на УЕФА.

26-годишният Бартолец е хърватски национал. През кариерата си е играл за Локомотива (Загреб) и датските Нордселанд и ФК Копенхаген. През 2019 година става част от противника на Локо (Пловдив) против 2,7 милиона евро. Трансферната сума за прекосяването му в Осиек е доста по-скромна – 250 000 евро.

„ Карло е стабилен, само че конкуренцията на неговия пост в нашия тим е прекомерно огромна поради Петер Анкерсен и Кевин Дикс. Бартолец е извънреден експерт, само че е прекомерно добър футболист, с цел да играе толкоз малко “, разяснява спортният шеф на ФК Копенхаген Петер Кристиансен.

„ Играл съм за най-големия клуб в Дания и имах фантастични съотборници. Това ми даде страховит опит и ме разви като футболист и човек. Сега би трябвало да играя доста повече. С неспокойствие чакам да бъда част от мощен тим като Осиек “, разяснява Бартолец, който има пет мача за националния тим на Хърватия.

ЦСКА приема Осиек в четвъртък (5 август) от 20:00 часа на националния стадион „ Васил Левски “. Един час по-рано на „ Лаута “ Локомотив (Пловдив) е хазаин на ФК Копенхаген.

Хърватите ще разчитат на доста мощна и дълбока преса, която ще приложат още в първия мач против българските " армейци ". Разузнаването на " алените " достигнало до информацията, че в Осиек ще заложат точно на това мощно оръжие, написа БЛИЦ.

" Трябва ти много солидна физическа готовност, с цел да приложиш дълбоката преса. Особено в случай че я използваш за по-дълъг интервал от време. Хърватите се приготвят на работят по този метод, ние обаче също ще се опитаме да ги изненадаме с нещо ", разясниха от ЦСКА.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР