Още веднъж призоваваме изключените от ГЕРБ общински съветници да напуснат

...
Още веднъж призоваваме изключените от ГЕРБ общински съветници да напуснат
Коментари Харесай

Цветомир Паунов в Плевен: Морално е изключените от ГЕРБ съветници в Плевен да напуснат Общинския съвет

Още един път призоваваме изключените от ГЕРБ общински съветници да изоставен Общинския съвет в Плевен. Настояваме някогашните ни сътрудници да проявят висок морал и да освободят местата, на които бяха определени с листата на ГЕРБ в Плевен. Това съобщи административният секретар на ГЕРБ Цветомир Паунов по време на заседание на ГЕРБ-Плевен, в което участваха общинските управления от цялата област, общински съветници, кметове и народни представители.

По време на срещата бяха спазени всички противоепидемични ограничения, предложени от здравните управляващи.

ГЕРБ и Коалиция Съюз на демократичните сили подписаха съглашение за взаимна политическа активност във Видин

„ По отношение на мнения, които виждаме в общественото пространство – че някогашните ни сътрудници са били определени мажоритарно – бихме им предложили да погледнат съотношението сред преференциите, които са получили, и общия брой гласове за листата на ГЕРБ “, посочи Цветомир Паунов.

По време на срещата административният секретар на ГЕРБ даде висока оценка за работата досега на новия регионален координатор на партията в Плевен Мирослав Петров  Мирослав Петров Мирослав Николов Петров е роден на 21 ноември 1967 година и е Областен шеф на Област Плевен. Той.

„ Със своя престиж в града Петров стабилизира общинските структури на партията и сподели по безапелационен метод, че няма да допусне повече персонални ползи да стоят над ползите на жителите на Плевен и престижа на ГЕРБ “, безапелационен бе Паунов. „ Целта на ГЕРБ в област Плевен е преди всичко да бъдем покрай жителите, ежедневно да чуваме техните проблеми и да търсим решение за тях “, сподели още Цветомир Паунов.

Затова той прикани кметовете и съветниците да поддържат непрестанно връзка както с регионалния координатор, по този начин и да търсят благоприятни условия да работят с кмета Георг Спартански, с който сме от едно политическо семейство в границите на ЕНП. Като стратегическа цел пред ГЕРБ Паунов сложи реализирането на ГЕРБ като първа политическа мощ на идните парламентарни избори следващата година.

„ ГЕРБ би трябвало да завоюва доверието на плевенчани и жителите на всички общини. Трябва и да изпратим най-вече депутати от района в Народното събрание “, заяви той.

В рамките на събранието Паунов акцентира, че държавното управление и министър председателят Борисов са подложени на разнообразни компроматни офанзиви от редица съперници. Според него задачата е ръководството да се дестабилизира поради необратимите крачки, които прави в посока безапелационна евроатлантическа интеграция на България.

„ Влизането в чакалнята на Еврозоната и Банковия съюз, довършването на Автомагистрала „ Хемус “ и реализацията на „ Балкански поток “, както и на интерконекторните газови връзки със прилежащите страни - нервират доста хора и ползи. Но волята на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и ГЕРБ няма да бъдат отклонени. Целта ни е всички тези стъпки да бъдат извървени до дъно в името на по-добрия живот на българите и трайното стабилизиране на страната ни в евроатлантическото семейство “, приключи административният секретар на ГЕРБ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР