Още веднъж добро утро и успешно начало на работната седмица.

...
Още веднъж добро утро и успешно начало на работната седмица.
Коментари Харесай

Пари от небето валят върху две зодии

Още един път положително утро и сполучливо начало на работната седмица. Няма потребност да подсещаме - кафето, хороскопа на " Марица " и денят ви ще тръгне по вода!

ОВЕН

Началото на деня ще е забавно. Очаквайте необикновени събития, приятни изненади и срещи, които ще ви заредят с положителни страсти. Много от вас ще схванат какво би трябвало да трансформират в живота си и по какъв начин най-добре да го извършите. Едва ли по пътя ви ще се появят загради, които не можете да преодолеете.

ТЕЛЕЦ

Отлично време да се заемете с значими и виновни задания. Може да имате компликации, само че вие не се плашите и не се отказвате. Вероятни са непредвидени срещи. Ако желаете да се помирите с някого, коства си да деянията самодейност и да извършите първата крачка за доближаване.

БЛИЗНАЦИ

Напрегнато начало на деня. Околните повече от нормалното се бъркат във вашите работи и това води до изнервяне на ситуацията. Опитайте се да не реагирате остро и да подминавате нещата с усмивка. Не са изключени срещи, които след това ще играят важня роля в живота ви.

РАК

Началото на деня няма да мине без безредици и напрегнати моменти. Ще има закъснение в работата и ще би трябвало да променяте проектите си в придвижване. По-късно пред вас ще се открият нови благоприятни условия. Постарайте се да не ги изпуснете и деянията самодейност. Ще намерите и хора, които да ви поддържат в замислите ви.

ЛЪВ

Утрото ще ви зарадва с положителни вести. Подходящ миг е да се заемете с нов план. Бързо ще се ориентирате и скоро ще видите първите резултати. Ще се наложи да импровизирате и да търсите нови пътища към задачите си. Вероятни са и парични доходи, които ще ви донедат успокоение във финансите.

ДЕВА

Напрегнат ден. Ще се наложи да вършите няколко неща по едно и също време. За да съумеете, ще са нужни много старания. Околните по-скоро ще ви разсейват, в сравнение с ще ви оказват помощ, а и препоръките им няма да са потребни. Затова по-добре действайте независимо. Разчитайте на опита си.

ВЕЗНИ

Постарайте се да запазите успокоение, каквото и да се случва през днешния ден. Не падайте духом. Всички зародили проблеми ще са краткотрайни. Чакат ви приятни запознанства. Не е изключено някое от тях да е начало на сантиментални връзки или крепко другарство, които ще имат значима роля в живота ви.

СКОРПИОН

Днес ще се появяват дребни задания, които могат да ви отвлекат от значимите проблеми. Постарайте се бързо да определите целите си. Само по този начин няма да загубите времето си на вятъра. По-късно ще се наложи да решавате въпроси, свързани с пари и имущество. Сделките ще са ви сполучливи, а покупките – преференциални.

СТРЕЛЕЦ

Денят се обрисува добър. Ще започнете планове, които дълго време са ви плашили. Късметът ще е на ваша страна, а неща научени по-рано, ще ви бъдат от изгода. Струва си да бъдете деликатни във връзка с финансите. Склонни се към претрупаност и има заплаха да похарчите прекомерно доста пари.

КОЗИРОГ

Началото на деня е удобно. Струва си да плануваните най-важните задания, които ще се окажат по-прости, в сравнение с сте предполагали. По време на срещите ще вършиме положително усещане. Ще намерите освен нови сътрудници, само че и нови другари. Малките покупки ще са сполучливи.

ВОДОЛЕЙ

Ден за огромни покупко-продажби и обилни покупки. По отношение на финансите вярвайте на интуицията си – тя няма да ви подведе. Ще имате нови хрумвания по отношение на работата или бизнеса. Имате късмет да решите някои остарели спорове и да се помирите с хора, с които от дълго време сте били скарани.

РИБИ

Ако сте спокойни и не се нервирате от незначителни неща, денят ще е сполучлив. Околните могат да се заблудят, само че вие ще извършите верните заключения. Мнозина ще бъдат удивени от вашите изводи – парадоксални, само че постоянно точни. Успешно ще решите и остарял финансов проблем.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР