Още веднъж добро утро и успешен ден! Сипвайте кафето и

...
Още веднъж добро утро и успешен ден! Сипвайте кафето и
Коментари Харесай

Изпитания за Везни, две зодии завъртат летен флирт

Още един път положително утро и сполучлив ден! Сипвайте кафето и да го почваме.

ОВЕН

Днес ще ви се отдаде опция да промените ситуацията и да посетите забавни места. Новите усещания ще ви вдъхновят. Можете да вършиме проекти за бъдещето. Интуицията ще ви подсказва по какъв начин ще се развият събитията. Денят е добър за извършване на покупки, в това число не планувани покупки.

ТЕЛЕЦ

Този ден може да донесе някои недоразумения, напрегнати моменти, само че не трябва да се притеснявате изключително за тях. С течение на времето всичко ще се подреди както би трябвало. Ако се освободите от ненужни движимости или купите нещо ново, настроението ще ви се усъвършенства. Вечерта е подобаваща за среща с обичани хора.

БЛИЗНАЦИ

Благоприятен ден. Когато говорите за проектите си, никой не може да остане апатичен към тях. Ще получите положителни вести. Подаръци, вежливост и приятни изненади ще ви изненадат прелестно. Това е уместно време за среща с човек, който бихте желали да впечатлите.

РАК

Днес бързо ще се справите с уговорките си. Денят ще е спокоен и ще имате опция да се отпуснете. Бързо ще възвърнете силите си и ще почувствате, че сте подготвени за нови подвизи. Но преди да извършите какво и да е било, съставете проект за деяние.

ЛЪВ

Интересен ден, изпълнен със светли и вдъхновяващи моменти. Някои от вас ще схванат какво биха желали да трансформират в живота и ще измислят по какъв начин бързо да реализират новите си цели. Следобедът ще е великодушен на сантиментални моменти. Ще бъде потребно да обсъдите общи проекти с сътрудниците.

ДЕВА

Първата половина на деня е чудесна да се заемете с нещо значимо. Много добре ще се справяте. Сложните въпроси ще решавате бързо и в сложни обстановки ще взимате верните решения. Вероятни са положителни покупки и покупко-продажби. По-късно умерено може да се отпуснете и да се оставите на течението.

ВЕЗНИ

Началото на деня е отлично за другарство. Можете да намерите общ език с всеки и ще бъде допустимо да превърнете скорошните недоброжелатели в съдружници. Вероятни са положителни вести. Те ще ви оказват помощ на да вземете верните решения. Импровизирайте и експериментирайте.

СКОРПИОН

Началото на деня носи доста положителни хрумвания. Не постоянно ще е допустимо да ги приложите незабавно. Мнозина са подготвени да ви оказват помощ при осъществяване на вашите проекти. Ще бъде потребно да се върнете към някакъв остарял бизнес или да се справите с въпроси, които сте обмисляли доста.

СТРЕЛЕЦ

Денят ще може да се дефинира като сполучлив, в случай че не бързате и действате поредно. Струва си да бъдете внимателни, в случай че някой се пробва да промени вашите проекти или е прекомерно твърдоглав в даването на препоръки. Трябва да внимавате с парите. Днес е по-добре да поправите и подредите старите неща, в сравнение с да купувате нови.

КОЗИРОГ

Днес сте по-раздразнителни от нормално. Не би трябвало да взимате всичко драговолно. Интуицията ще ви подсказва с какво е по-добре да се справите преди всичко и какво може да се отсрочи за по-късно. А околните постоянно дават препоръки, в които си коства да се вслушате.

ВОДОЛЕЙ

Денят е много уморителен, само че не толкоз неприятен, колкото може да наподобява първоначално. Оптимизмът постоянно ще ви оказва помощ да съумеете в сложни обстановки. Някои от вас ще вземат решения през днешния ден, които ще повлияят на по-нататъшното развиване на кариерата им. Очаквайте парични приходи.

РИБИ

Благоприятен ден. Можете да постигнете триумф в доста неща. Опитвайте се да разчитате единствено на личните си. Вероятни са непредвидени разноски. Разделяте се с парите без страдание, тъй като знаете - харченето не е на вятъра. Някои ще могат да си купят неща, които от дълго време им харесват.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР