Още веднъж браво на Пеевски! Т. нар. добри сили“ в

...
Още веднъж браво на Пеевски! Т. нар. добри сили“ в
Коментари Харесай

Страхил Ангелов: Още веднъж браво на Пеевски!

Още един път отлично на Пеевски! Т. нар. „ положителни сили “ сега са обзети от безумен боязън. Така написа анализаторът и тв водещ Страхил Ангелов за днешаната вест №1 на деня – признанието на Делян Пеевски, че Христо Иванов е „ седял в скута му на мазно турско кафе “.

 

SafeNews разгласява поста му без редакторска интервенция:

 

Според Денков обществото очаквало договарянията за второто държавно управление в този парламент, което сглобкаджиите назовават „ ротация “, да продължали и да си управлявали както до в този момент! Предстояли значими промени и „ хората “ разчитали на тях….
Кое общество бе Денков? Този очевидно приказва за някоя друга страна и общество, което съществува единствено в болните мозъци на Денков и радостната му компания.
Българското общество има единствено едно очакване от пишман учения, а точно да изчезне от живота му мигновено!

Мандатоносителят Кирил Петков прогресивно се утежнява и е изпаднал съвсем на ръба на безречието – към този момент въобще не му се схваща какво бръщолеви, а ортакът му Христо Бойкикиев ще остане в историята като пиещ мазно турско кафе в скута на Делян Пеевски!

И тези нахалници не престават като слабоумни да повтарят, че обществото очаквало нещо от тях! Наглост, дивотия, незнание и надменност – това са съществени белези на така наречен „ положителни сили “, а сега са обзети и от безумен страх…..
Жалка панорама и още един път отлично на Пеевски!

 

 

Още вести четете в категория Коментари
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР