Още в първия епизод на най-новия романтичен риалити уеб сериал

...
Още в първия епизод на най-новия романтичен риалити уеб сериал
Коментари Харесай

Какви изненади крият първите срещи?

Още в първия епизод на най-новия сантиментален риалити уеб сериал у нас,, ще станем очевидци на много странна първа среща, в която неловките обстановки ще изобилстват и даже мощният коктейл Бахама Мама няма да може да помогне на основната героиня Теа да преглътне разочарованието си.

Уеб продукцията започва през днешния ден във, a за какво първата от поредицата срещи приключва пагубно, може да разберете

24-годишната Теа (Лина Роскин) се впуска в забавен опит, в който я забъркват двете й най-хубави приятелки. След като за следващ път споделя несгодите си в любовта, приятелките ѝ Мина и Стела я афишират за доста претенциозна. Чудейки се какво да предприеме, Стела незабавно е подготвена с решение. Тя й предлага на Теа да направи 10 първи срещи с 10 разнообразни мъже, уверена, че по този метод ще откри своя фаворит.
 10 първи срещи NOVA
Първото момче , с което Теа би трябвало да излезе на среща е остарял прочут на Мина. За да понижат напрежението от небрежно проведената среща, девойките избират заведение, в което барман е техен общ другар – Ангел, който да оказва морална поддръжка на Теа.

Първата среща към този момент е уредена, само че вместо принц на бял кон, Теа среща мъж, който живее с майка си. Всичко стартира обещаващо, до момента в който Теа не схваща, че въпросното момче дели покрив с майка си и не вижда нищо притеснително в това, дори в противен случай – какво по-хубаво от това у дома да те чака топла мусака и изпрани облекла?

Ситуацията се нажежава още повече, когато майката на момчето звъни по телефона и упорства да се чуе с Теа. Как ще реагира Теа и дали ще има втора среща? Разберете в пилотния епизод на „ единствено във.

Гледайте всяка сряда от 16:00 часа във.  Още вести за сериала следете и във на „ 10 първи срещи “.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР