Още в първия ден на септември започва отмяната на концерти

...
Още в първия ден на септември започва отмяната на концерти
Коментари Харесай

Почна се! Ето го първият отменен голям концерт

Още в първия ден на септември стартира анулацията на концерти и участия поради коронакризата в лекия род. Този път крайник повлече Глория, която се разболя точно на Нова година след присъединяване в хотел край Пловдив. Тогава тя влезе в болница дружно с 80-годишната си майка. Преди малко стана ясно, че Гло анулира концерт, въпреки че другите й сътрудници към момента обикалят по градове и нощни заведения.



Въпреки препълнените чалготеки Преслава, която при започване на коронакризата през март 2020 първа се отхвърли от срещи с публиката, продължава да работи на макс, а същото се отнася за кумицата й Софи Маринова, която има най-вече участия. До последно очевидно ще работят и Деси Слава и Камелия.

Глория трябваше да пее в Пловдив дружно с щерка си, Николай Славеев, както и балет "Fame ". Това трябваше да бъде първият концерт на Глория в Античния спектакъл. През лятото тя изнесе сходен концерт и в Бургас, само че феновете й в Пловдив ще трлябва да почакат до следващата година. "Пълен безпорядък, хората се тормозят и някои започнаха да връщат билетите си! За нас е най значимо,хората да са спокойни,да се забавляват,не да се опасяват! Надяваме се на по положителни времена за концертна активност ", изясни младата баба.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР