Още в първия ден на изплащане на пенсиите новият главен

...
Още в първия ден на изплащане на пенсиите новият главен
Коментари Харесай

Новият изпълнителен директор на „Български пощи“ Богдан Теофанидис провери организацията по изплащането на пенсиите

Още в първия ден на погашение на пенсиите новият основен изпълнителен шеф на „ Български пощи “ Богдан Теофанидис изиска персонално да се увери, че основаната от новото управление организация работи, оповестиха от държавната осведомителна работа.

Както към този момент бе обявено, поради механически усложнения, породени от хакерската атака по системите на „ Български пощи “, пенсиите и този месец се изплащат по описи по ведомост и по сегашен адрес, регистриран в Национален осигурителен институт. За да не се позволяват неточности, предоставените от Национален осигурителен институт описи деликатно се ревизират.

Направената инспекция в ранния следобяд откри, че обичайните утринни скупчвания са минали и работният ден протича умерено.

Богдан Теофанидис беседва както със чиновниците, по този начин и с клиентите на пощенските клонове. Служителите на станцията споделиха, че въпреки и по-бавно, се оправят с изплащането на пенсиите и увериха, че всеки пенсионер ще си получи пенсията. От името на новото управление шефът на „ Български пощи “ се извини персонално на възрастните хора за породеното стеснение и увери, че вършат всичко по силите си пощите да проработят на цялостен потенциал допустимо най-скоро.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР