Още в първите дни, в които ПП-ДБ влязоха в политката,

...
Още в първите дни, в които ПП-ДБ влязоха в политката,
Коментари Харесай

Денков отговори на Радев: Президентството от доста време разпространява слухове и така срива институциите

Още в първите дни, в които ПП-ДБ влязоха в политката, обявихме, че всевъзможни клюки, медийни изявления и подозрения би трябвало да бъдат разследвани. Това сподели на брифинг в Министерски съвет министър председателят акад. Николай Денков, който разяснява тематиката за " кешгейт " и днешното изявление на президента Румен Радев. 
 
" Винаги сме казвали, че всичко би трябвало да се проверява и известли. По отношение на мненията на Радев желая да кажа, че преди няколко месеца от тази естрада споделих, че виждам сляпо леке в службите във връзка с битката с корупцията. Тогава получих поддръжка единствено от ПП-ДБ. Всички следствия би трябвало да бъдат извършени в най-кратко време и истината да излезе да наяяве. Всичко друго е клюки. Когато тези клюки останат недоказани, срутват институциите. Президентството от много време прави тъкмо това ", безапелационен бе министър-председателят. 
 
" Дали ще бъдат заменени министри - към момента не е ясно. Предстоят диалози. Когато имаме цялостно единодушие по тематиката, ще ви уведомим. До ротацията сме един екип и би трябвало да останем подобен, да работим дружно ", разяснява Николай Денков тематиката за идната ротация в кабинета. 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР