„Още в неделя сутринта, когато закараха тялото на Дамла в

...
„Още в неделя сутринта, когато закараха тялото на Дамла в
Коментари Харесай

Ето го мъжа, арестуван за убийството на малката Дамла...

„ Още в неделя сутринта, когато закараха тялото на Дамла в Спешна помощ в Момчилград, Мехмет се държа несъответстващо. Полицаи го извикаха, само че не остана повече от 3-4 минути, стартира да се превива и да твърди, че му е неприятно и излезе на открито “, това разкриха очевидци на случилото се, представени от Блиц.

По-късно още веднъж бил издирен, с цел да даде показания. Мехмет, за който основният прокурор Сотир Цацаров удостовери преди минути, че е задържан за убийството на момиченцето, нееднократно е оставал самичък с братовчедка си. „ Той е племенник на Садет, помагаше й в гледането на детето. Често сме го виждали с дребната Дамла на открито, извеждаше я на разходка “, настояват други близки на фамилията.

25-годишният мъж живее в апартамент в региона на автогарата, който по-рано през днешния ден бе обискиран. Домът му е на към 700-800 метра от блок „ Слава “, в който беше домът на 7-годишната Дамла. От Окръжна прокуратура също потвърдиха новината и изнесоха плашещи детайлности за зверството.

тагове ликвидиране дамла мехмет арест  Ето го мъжа, задържан за убийството на дребната Дамла СНИМКА
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР