Още в началото на този мандат констатирахме, че проблемът с

...
Още в началото на този мандат констатирахме, че проблемът с
Коментари Харесай

Елен Герджиков: Изходът за Витоша е нов план за управление

Още при започване на този мандат констатирахме, че казусът с Витоша се задълбочава. Проведохме поредност от съвещания, на които изслушахме всички оферти. За страдание, София нама благосъстоятелност на Витоша и няма механизъм за надзор. Това сподели в утринния блок на Българска национална телевизия ръководителят на Столичния общински съвет Елен Герджиков.

Ние желаеме тази планина да бъде налична и да се употребява за спорт, за туризъм, за отмора. На множеството хора, които се занимават с тази тематика е ясно, че изходът е нов проект за ръководство на Витоша - сегашният е с небосвод 2015 година Има предложение за нов проект, само че сега той е блокиран от разнообразни организации. За нас не е значимо дали ще бъде признат нов проект или ще бъде реновиран остарелият, значимото е да бъдат актуализирани оборудванията - дали от сегашната фирма-концесионер, дали от друга. При актуализиране на проекта ще се чуе гласът на общината, което значи, че ще се чуе гласът на софиянци, съобщи Герджиков.

Искаме сегашните уреди да бъдат осъвременени, без нови просеки и без опция да се строят нови хотели и хижи, без спомагателна леглова база, уточни ръководителят на СОС.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР