Още в началото на следващата седмица може да бъде сключена

...
Още в началото на следващата седмица може да бъде сключена
Коментари Харесай

Мошири продава Евертън още през следващата седмица?

Още при започване на идната седмица може да бъде подписана договорка за продажбата на футболен клуб Евертън. Според " Дейли Мейл " договарянията са във финалната са фаза, а любимец за придобиването на мърсисайдци е американският капиталов фонд " 777 Partners ". " MSP Sports Capital " е вторият кандидат-купувач, който е отправил оферта.

Според информацията договорката ще бъде на стойност 600 милиона паунда. Ключов фактор за продажбата е идната вноска по построяването на новия стадион на Евертън, която е в размер на 505 милиона паунда.

Настоящият притежател Фарад Мошири има 94% от клуба, само че от много време не може да посещава домакинските мачове на " карамелите ", защото е недолюбван от почитателите на тима.

Евертън продължава да се бори за мястото си в Премиър лийг, като два кръга преди края на сезона е на точка над зоната на изпадащите.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР