Още в началото на годината разбрахме, че ни предстои по

...
Още в началото на годината разбрахме, че ни предстои по
Коментари Харесай

Първи кадри от филма за Гунди

Още при започване на годината разбрахме, че ни следва по кината да забележим филм за живота на един от най-легендарните ни родни футболисти - Георги Аспарухов - Гунди. През юни пък стана ясно, че фотосите към този момент са почнали и се чака да лишават към два месеца. Към днешна дата снимачният развой към този момент е завършил, само че постпродукцията и монтажът също ще лишават няколко месеца.
 Георги Аспарухов - Гунди - започнаха фотосите на игралния филм
Започнаха фотосите на кино лентата за Гунди

Кога да чакаме " Гунди – легенда за любовта "

Докато работата по " Гунди - Легенда за любовта " към момента беше в начален стадий не знаехме чак толкоз доста за кино лентата, като се изключи че ще върне феновете през 60-те и 70-те години на предишния век, с цел да наблюдава живота на Аспарухов от срещата със брачната половинка му Величка Маркова - Лита до 30 юни 1971 година, когато умира в автомобилна злополука. Друго, което научихме около началото на фотосите, е, че основните функции на Гунди и жена му са поверени надлежно на актьорите Павел Иванов и Александра Свиленова. Вече обаче знаем и с кого още си партнират те.

В ролята на Мария (майката на Гунди) ще забележим Параскева Джукелова, а Александра Костова ще играе Лидка (сестрата на Георги Аспарухов). В семейство Маркови ще се превъплътят Емил Марков в облика на арх. Марков (бащата на Лита), а Биляна Петринска ще изиграе Марена (майката на Лита). В основна роля ще забележим и Стоян Радев, неразделно на терена до Гунди още от първите му дни в професионалния футбол.

Освен че към този момент разбрахме повече за актьорския състав, можем и да забележим формалния афиш на кино лентата, както и първи тийзър. Още първите фрагменти на 90-секундното видео ни придвижват в атмосферата на София отпреди 50 години и ни разкриват главните герои от историята за възхода на Гунди във футбола и редом с това любовта му със брачната половинка му.
 Снимка 635485

Режисьор на " Гунди - Легенда за любовта " е Димитър Димитров, сценарист - Емил Бонев, а оператор - Борис Славков. Продуценти са Андрей Арнаудов и Иван Христов, които преди време споделиха, че работят по кино лентата от пет години и в него присъединяване ще вземат общо 59 артисти, а към 100 души ще бъде екипът на терен. Двамата също по този начин загатнаха, че в продукцията ще бъдат употребявани и много специфични резултати и осъществени каскади.

" Изключително горди и щастливи сме, че към този момент можем да покажем първи фрагменти от кино лентата, за който мечтаем дълги години. Благодарение на блестящия екип от експерти, които стоят зад тази голяма продукция, първият формален тийзър е действителност. С това машината на времето се завърта и ни връща към малко познати обстоятелства и истории за личността на този именит български футболист, въодушевил цялостен народ ", споделят Иван и Андрей.

" Гунди - Легенда за любовта " се чака по кината през 2024 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР