Още в началото на годината аз и моите съмишленици бяхме

...
Още в началото на годината аз и моите съмишленици бяхме
Коментари Харесай

Бачийски: Продължаваме промяната би си партнирала с ИБГНИ и ДБ след изборите

Още при започване на годината аз и моите съидейници бяхме решили да създадем политически план, в който да обединим един подобен по-широк набор от хора, от ляво и от дясно. Просто да съберем по-широк набор от хора, които милеят за родината и желаят да създадат смяната. Аз си направих един лист с хората, които познавах, и с които смятах, че би трябвало да работим. В моя лист беше и Кирил Петков. Аз се познавам с него от преди да стане длъжностен министър. Това разяснява Константин Бачийски от " Средна европейска класа " пред " Евроком ".

" Ние сме поддържали контакт по разнообразни проблеми и не сме говорили за политика, само че сме поддържали връзка ", по този начин отговори на въпроса дали той е потърсил Кирил Петков и Асен Василев или те него.

Припомняме, че партиите СЕК и ВОЛТ подписаха съдружно съглашение с " Промяната продължава " на Кирил Петков и Асен Василев.

Той разяснява и възможни бъдещи сътрудници и апелите на " Изправи се БГ! Ние идваме! " и " Демократична България " за коалиция ".

" Най-вероятно с тях бихме си партнирали след влизане в Народното събрание. Готови сме за мнения и за разискване и преди този момент, само че в настоящия миг ми е мъчно да кажа, до изборите има два месеца. За мен е малко евентуално да стане тази симбиоза преди изборите, защото другите гласоподаватели имат разнообразни желания. Има леви хора, които да вземем за пример харесват Мая Манолова, само че не харесват Христо Иванов. Има десни хора, които харесват Христо Иванов, само че не харесват Мая Манолова и едно такова обединяване с политически субекти, които са се утвърдили, може би би отблъснало част от гласоподавателите ", разяснява Бачийски.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР