Още в началото казахме, че влизаме в тази кампания от

...
Още в началото казахме, че влизаме в тази кампания от
Коментари Харесай

Стефан Янев доволен от резултатите на партия „Български възход”

„ Още първоначално казахме, че влизаме в тази акция от придвижване - с благоприятни условия да създадем най-хубавото, тъй че нашите членове и симпатизанти да бъдат задоволени, че сме в изборите. Друг е въпросът, че нямахме задоволително време. И несъмнено, един различен детайл - ние направихме най-евтината акция ”.

Като положителни дефинира резултатите на партия „ Български напредък ” на предварителния парламентарен избор ръководителят ѝ Стефан Янев. Той благодари на всички представители на обединението и на всички симпатизанти.

Според резултатите от exit poll-а към 20.00 ч. на социологическите организации „ Галъп ” - партията на Янев е с 4,00 на 100, съгласно " Алфа рисърч " - 2,9.

„ На базата на организацията, която се прави от придвижване, на база това, че нямаме задоволително благоприятни условия да използваме цялостния потенциал, резултатите са положителни ”, е мнението на Янев.

Той акцентира, че главното обвързване на всички партии в Народното събрание е да взаимодействат. „ Ние сме там, с цел да можем да работим ”, сподели още Янев.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР