Още в момента, в който парите са се появили като

...
Още в момента, в който парите са се появили като
Коментари Харесай

Често ли търсим нови онлайн кредити с лошо ЦКР?

Още сега, в който парите са се появили като разменно средство, се е появило и даването на пари на заем за бързо осъществяване на цели, за които нямаме средства. В днешно време съществува финансовият артикул ‘‘кредит‘‘. Българите постоянно се възползваме от заеми, а компаниите на пазара се надпреварват коя ще ни предложи по-добри условия. Някои хора вземат заеми много постоянно, а други са върли съперници на заемите.

Какво е заем?

Кредит е обезпечаването на финанси и парични средства, на „ активи “ и е тип заем, при който една страна (финансова институция или фирма) дава парични средства на друга страна, която може да бъде физическо или юридическо лице, при което кредитираното лице или компания възвръща този „ заем “ в избран период. Даващата страна се назовава „ заемодател “, а получаващата „ кредитополучател “. При изискване, че кредитополучателят не съблюдава изискванията по контракта, като не заплаща дължимата сума в точния момент, той става „ дебитор “. В множеството случаи кредитирането включва и олихвяване, т.е. рента е дължима за интервала на заема към дължимата главница.

Как можем да се сдобием с заем?

В 21 век имате разнообразни благоприятни условия за взимане на заеми. Можете да вземете заем от банка или небанкова институция. Кредитите се разделят на обезпечени и необезпечени, целеви и нецелеви. Банките имат високи условия към клиентите си. За да вземете банков заем, е нужно да имате непрекъснати и доказуеми приходи, както и добра кредитна история. Небанковите финансови институции са много по-либерални. Много от тях отпускат заеми на клиенти с недоказани приходи или неприятна кредитна история. Друго конкурентно преимущество на тези компании е, че множеството от тях имат онлайн развой. Един от най-търсените финансови артикули са по този начин наречените. Имайте поради, че финансовите институции могат да имат спомагателни условия към вас. Едно от най-честите условия е това за поръчител/гарант.

Какво е неприятно ЦКР?

Когато имате забави по заемите си, те се регистрират в Централен кредитен указател. Той съставлява платформа към Българска народна банка, в която се пази информация за кредитната задлъжнялост на потребителите, за интервал от пет години обратно. Колкото повече забави и неплатени отговорности имате, толкоз по-лоша е кредитната ви история. Когато имате неприятно ЦКР, финансовите институции ви виждат като рисков клиент и мъчно ви отпускат заеми. Ако желаете да вземете нови онлайн заеми с неприятно ЦКР бързо, ви съветваме да проучите кои компании оферират този артикул.

За да вземете подобаващ за вас заем, потърсете благонадежден заемодател. Всяка компания на пазара има разнообразни условия, условия, такси и промоционални предложения. За да получите утвърждение, вие също би трябвало да отговаряте на избраните условия. Те най-често са: да имате доказуеми приходи, добра платежоспособност и добра кредитна история.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР