Още в края на юни, MachineGames предоставиха информация за допълнителното

...
Още в края на юни, MachineGames предоставиха информация за допълнителното
Коментари Харесай

Станаха ясни датите на излизане на допълненията към новия Wolfenstein

Още в края на юни, MachineGames предоставиха информация за спомагателното наличие към Wolfenstein 2: The New Colossus. Това ще са три епизода с основни герои Джоузеф Сталиън, Джесика Валиант и Джерард Уилкинс. Тази седмица Bethesda разгласява информация за датите на излизане на обособените допълнения. Технически видяно с излизането на последното допълнение, напомнят от PC Gamer, това ще са четири елементи с излязлия с появяването на играта Episode Zero, който ни показва систематизирана картина на тримата герои.

Първата част от тези допълнения – The Adventures of Gunslinger Joe – ще излезе на 14-ти идващия месец. Бившият куотърбек Джоузеф Сталиън ще би трябвало да се оправя с орди от нацисти от руините на Чикаго до необятните простори на Космоса.

The Diaries of Agent Silent Death или втория епизод от упоменатите три ще ви срещне с някогашния сътрудник и убиец Джесика Валиант, която се инфилтрира в скришен бункер на нацистите и се пробва да осуети осъществяването на интервенция „ Сан Андреас “. Излизането на допълнението ще е на 30.01.2018.

The Amazing Deeds of Captain Wilkins, последната част от пакета с допълнения излиза през март идната година и ще ви срещне с почетния деец от американската войска капитан Джерард Уилкинс, който се насочва към Аляска, с цел да спре разгръщането на интервенция Черно слънце.

Freedom Chronicles, както е прочут DLC пакета за играта, ще добави девет часа игра. Целият пакет е наличен за закупуване от Steam на цена от €25 и е част от Digital Deluxe изданието.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР