Още в края на юли ще настъпят промени в работата,

...
Още в края на юли ще настъпят промени в работата,
Коментари Харесай

3-те зодии, които ги очакват промени в работата до края на лятото

Още в края на юли ще настъпят промени в работата, които ще обиден някои зодии. Преходът на Меркурий в знака Дева при започване на август 2022 година ще задейства сферата на кариерата за Дева и Стрелец, написа iwoman.bg

Стрелец

На 28 юли Юпитер ще стане назадничав и ще ви стимулира да погледнете по различен метод на всичко, в това число и на кариерата си. На 3 август Меркурий ще задейства кариерния бранш, а Венера в Лъв във вашия 9 дом ще ви донесе доста мъдрост.

С подобен набор от планетарни позиции, Стрелците би трябвало да помислят за световни цели, които ще им оказват помощ да реализират това, което желаят. И още на 27 август Новолунието в Дева може да ви води по напълно нов път в кариерата.

Позициите на Венера и Меркурий дават обещание забележителен триумф в кариерата за тези, които работят в областта на медиите.

Дева

В началото на август Меркурий ще влезе във вашия зодиакален знак, повишавайки интелектуалната ви интензивност и самочувствието ви. Това ще помогне да се концентрирате върху значими задания, свързани с работата ви.

И още на 20 август Марс ще навлезе в знака Близнаци, активирайки вашата кариерна сфера. Затова бъдете подготвени за доста забавни промени в кариерата. Има късмет да получите нови оферти, които ще дадат страхотни резултати. Бъдете подготвени даже за пренасяне.

Везни

Звездите ще поддържат Везните през това лято. Мечтите на този знак за професионална реализация най-сетне ще се осъществен. Везните могат да разчитат на шансове и благоприятни условия в професионалната сфера, само че въпреки всичко би трябвало да потвърдят на какво са способни. А тези от тях, които са удовлетворени от актуалната си позиция, ще имат опция за покачване.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР