Още в древността маговете се осланяли на вечния символ на

...
Още в древността маговете се осланяли на вечния символ на
Коментари Харесай

Дори и баба Ванга го правеше, буквално разкрива завесите на бъдещето! Ето как се гадае с яйце! Елементарно и супер точно!

Още в древността маговете се осланяли на безконечния знак на живота - яйцето, с цел да предсказват идни събития Търкулването на яйце било изключително известно измежду келтите. Който желаел да узнае бъдещето си, сварявал огромно кокоше или гъше яйце. Намислял си четири стремежи, които мечтаел да се осъществен напролет, и ги записвал в пръстта.
 Вземал яйцето и с растителни багрила рисувал кръг в единия му край. Там вписвал личното си име. Правел кръг и в другия край, а вътре „ затварял “ признака на божеството, което почитал. Останалата част от яйцето разделял на четири елементи, маркирани с отвесни линии. Във всеки от тях вписвал по една от задачите си, като я изобразявал с случайно определен знак. Накрая индивидът излизал навън и разчиствал полянка в далечен завършек на гората. Търкулвал яйцето в тревата и изчаквал то да спре от единствено себе си. Символът, който бил ориентиран към небето, показвал коя цел ще реализира с лекост. Този към земята отбелязвал за коя ще би трябвало повечко да се потруди. От останалите две фантазии към този момент трябвало да се откаже. И вие можете да откриете бъдещето си по този метод. Достатъчно е да замените пръстта с лист хартия, а растителните багрила - с незабравим маркер. Друг метод на гадаене с яйце е да го счупите и да го изсипете в чаша, цялостна със студена вода. Наблюдавайте фигурите, които ще се образуват в течността.  Ако наличието се спусне на дъното на буркана, е неприятен знак. Това предвещава проблеми и неприятности, а също по този начин, че моментът не е подобаващ да се прави такова врачуване. Ако наличието на яйцето остане в центъра на буркана и образува някакви дрънкулка, значи, че гаданието може да продължи. Фигурите, които виждате, имат точни смисли. Човек е удобен знак - асистент, другар, роднина; птица - пари и кариерен ръст; дърво - наслада, здраве, благополучие; цвете - положителни новини; кръст – промени; гора – компликации, проблеми, препятствия; звезда - ново запознанство, което ще промени живота ви; лице - удобни новини; куче - съперници; риба - знак за успех; стрела - проблеми с финансите, написа " Ретро ".
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР