Още в деня на оттеглянето на Конър Макгрегър от ММА

...
Още в деня на оттеглянето на Конър Макгрегър от ММА
Коментари Харесай

Конър Макгрегър предизвика “актрисата” Марк Уолбърг

Още в деня на отдръпването на Конър Макгрегър от ММА спорта мнозина спекулираха, че решението му е част от тактика за генериране на още по-големи облаги посредством " звездни " събития.

Някои даже намекнаха, че отдръпването на Макгрегър е протест против отхвърли на Дана Уайт и UFC да възнаградят ирландеца с акции в UFC, които биха му донесли големи облаги.

Този уикенд Макгрегър, малко или доста, удостовери тези клюки, като насочи предизвикателство за дуел към артиста Марк Уолбърг, който е един от вложителите в UFC.

Според поста в Twitter, премията, към която се цели Макгрегър, е точно пакета от акции на Марки-Марк. В известието си ирландецът се обръща към Уолбърг в женски жанр, само че не прецизира дали кани артиста в осмоъгълник или боксов кръг.

Уолбърг към момента не е дал отговор на предизвикването, само че едно е ясно - сходен мач, без значение дали от боксов или ММА темперамент, сигурно би донесъл положителни облаги и на двамата.

Едва ли обаче облагите от единствено един мач ще са задоволителни, с цел да компенсират Уолбърг при загуба на всичките му акции в UFC. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР