Още утре, вторник, се очаква има яснота кога ще има

...
Още утре, вторник, се очаква има яснота кога ще има
Коментари Харесай

До ден ще се знае кога ще има Акт 16 за газовата връзка с Гърция

Още на следващия ден, вторник, се чака има изясненост по кое време ще има Акт 16 за газовата връзка с Гърция. Тогава вложителят по плана би трябвало да показа мрежови всекидневен график с крайната дата, в която обектът ще бъде приключен. Това изясни служебния министър на районното развиване и благоустройството арх. Иван Шишков пред публицисти измежду края на среща с участниците в строителството на междусистемната газова връзка Гърция-България. Разговорът трябваше да посочи ограниченията за усъвършенстване и привършване на градежа в изпълними периоди.

 

 

Според министъра единственият метод, по който ще се подсигурява управлението на процеса от близко и ще се обезпечи опция държавните институции, отраслови по плана, да са разполагаем, е съставянето на съответно и тъкмо написан график, с цел да бъде оборудването оптимално бързо приключено.

Правим всичко допустимо да бъдем подготвени до отоплителния сезон. Това е нашата цел и смятам, че през днешния ден бе една добра стъпка в тази посока, съобщи Теодора Георгиева, изпълнителен шеф от българска страна на българо -гръцката компания " Ай Си Джи Би ", ангажирана с построяването на интерконектора.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР