Още утре българската Ефбет лига ще бъде водеща новина в

...
Още утре българската Ефбет лига ще бъде водеща новина в
Коментари Харесай

ЗАКРИВАЙТЕ КОЧИНАТА: Стойне Манолов влезе на терена и наби черен футболист

Още на следващия ден българската Ефбет лига ще бъде водеща вест в международния видеообмен с удивително безумие. Грандиозен скандал беляза изпадането на Царско село от родния футболен хайлайф. " Червените " приключиха 1:1 с Локомотив София в мач, в който пропуснаха две дузпи. В добавеното време на срещата, когато за повторно беше отсъден 11-метров углавен удар за домакините, притежателят им Стойне Манолов нахлу на терена и наби един от футболистите си.

Появилият се като запаса Юсуфа Яфа доста искаше да извърши дузпата, само че Мартин Кавдански настояваше да получи топката. Яфа обаче изрично отхвърляше и двамата играчи се спречкаха. След това притежателят на клуба - хазартният необут Стойне Манолов нахлу на терена, шамароса Яфа и го отхвърли от мераците му. В последна сметка Кавдански застана зад топката, само че не съумя да вкара на Дамян Дамянов.



Младият вратар на Локомотив София избави дузпа и на голмайстора Венци Христов в добавеното време на първото полувреме.

Попаденията в скандалната среща край Околовръстното шосе на София бяха дело на Фране Чиряк за " железничарите " в 26-ата минута и на Андрей Йорданов в 73-ата за домакините. Царско село се нуждаеше от успеха непременно в борбата за избавление.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР