Още ужилени от Иванина Насалевска признали пред Би Ти Ви

...
Още ужилени от Иванина Насалевска признали пред Би Ти Ви
Коментари Харесай

Жертвите на измамницата, предлагала общински жилища, все повече

Още „ ужилени ” от Иванина Насалевска признали пред Би Ти Ви по какъв начин са ѝ платили крупни суми, с цел да се снабдят с на ниска цена общинско жилище.

На излъганите Иванина обяснявала, че има постоянни връзки в общината и може да ги уреди, само че би трябвало да се даде рушвет, тъй като „ без пари не става ”.

Всички тези хора и още най-малко толкоз са вярвали, че заплащат подкуп на общински служители. Подкупите били сякаш за подправена картотека, която да потвърждава, че са живели в общински апартамент през последните 5 години и заричане, че могат да купят парцела на половин цена.

„ Решихме, че ще ѝ дадем парите, само че ѝ предложихме да бъде пред нотариус като заем, няма да упоменаваме детайлности, тъй като самите знаем, че е незаконо ”, споделя една от излъганите.

Човекът, взел парите на образованите жертви е 37–годишната Иванина Насалевска – Друндина. Тя е израснала в квартал „ Надежда ” 4-та част, живее с мъж от село Галиче, има 5 деца, рядко написа цяло изречение без правописна неточност.

„ Дойде с един „ Мерцедес ”, изглеждаше надали не като момиче от околовръстното. По бих се замислила, в случай че е обичайно изглеждащ човек и да е медиатор ”, добави потърпевшата. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР