Още ужасни подробности за случилото се в Габрово! ВИДЕО МВР

...
Още ужасни подробности за случилото се в Габрово! ВИДЕО МВР
Коментари Харесай

Пребити oт протеста в Габрово проговориха! СНИМКИ

Още ужасни детайлности за случилото се в Габрово! ВИДЕО Министерство на вътрешните работи с горещи елементи за митинга в Габрово СНИМКИ

Вчера в Габрово се организира следващ митинг против циганското безредие, което се случи преди дни в града. Късно нощес се разбра, че се е стигнало и до конфликти и даже има ранени.

Рано тази заран стана ясно, че потърпевшите са двама - телевизионният оператор Даниел Стефанов и репортерът Веселин Цветанов. Те разясниха случилото се с сътрудника им от Нова телевизия Мартин Георгиев.



" Отразявахме митингите. Не мога да кажа къде тъкмо бяхме. Имаше две блокади на Жандармерията. На първата имаше доста хора. Свидетел съм по какъв начин жандармеристите се оправиха с тях единствено с приказки. Ние бяхме тъкмо до тях - най-отпред ", спомни си Даниел Стефанов, който е по-сериозно потърпевшият.



" Отзад чух " Натискайте, ще пробиваме ". Това бяха думи на протестиращите. Не знак какво тъкмо стана, само че не съумях да избегна палката на жандармерист, която приближаваше към главата ми ", описа той за среднощния призрачен сън.

По думите му незабавно по-късно е лежащ в профил на земята, а след това е посетил болница, където му създали четири шева на главата. " Искаха да ме оставят в болница, тъй като имам комоцио, само че отхвърлих ", показа Даниел.



" Нямахме доста време, с цел да реагираме ", сподели пък сътрудника му Веселин Цветанов, който също е потърпевш, само че по-малко.

" Имам оток на главата, който още веднъж е от удар от палка на жандармерист. За благополучие нямам забележими пострадвания като сътрудника ", добави той, предава Nova.



" Бяха форсмажорни условия. Говоря от първо лице. Имаше провокация ", по този начин пък репортерът на Нова телевизия Мартин Георгиев обощи нещата, който е видял нощес в Габрово.

Междувременно на ексклузивен брифинг на полицията в Габрово стана ясно, че има леко потърпевш служите. Оказана му е здравна помощ
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР