Още трима души са задържани след случая с отвлечената млада

...
Още трима души са задържани след случая с отвлечената млада
Коментари Харесай

Сагата продължава! Задържаха още трима мъже за отвличането на жена в Алтимир, друг се издирва

Още трима души са арестувани след случая с отвлечената млада жена във врачанското село Алтимир, оповестиха от Окръжна прокуратура. Един от петимата нападатели към този момент е зад решетките, а последният съизвършител се търси.
Припомняме, че закононарушението бе осъществено на 26 ноември. Тогава петимата мъже нахлули в дома на млада жена от селото и принудително отвели нейната сестра – 31-годишната В.А. от село Селановци.  След това те я напъхали в лек автомобил „ Ауди А3 “ и отпрашили.  



Преди дни основателят на отвличането – Д.В. на 44 години, бе арестуван. По неофициална информация той е мъж на дамата. Тя избягала от него, а той събрал група свои близки и отишъл да я прибере принудително. За закононарушението съдът във Враца му наложи мярка за неотклонение „ Задържане под стража “. 



Установени са и неговите съучастници. Това са Цв.И. (на 29 години), К.И. (на 34 години), С.Д. (на 25 години), Б.Н. (на 60 години). Трима от тях към този момент също са клиенти на прокуратурата. С разпореждане на наблюдаващия прокурор те са арестувани за период до 72 часа. В съда са импортирани претенции за взимане на ограничения за неотклонение „ задържане под стража “ и „ домакински арест “ и за тях. Последният – най-възрастният от тях Б.Н., към момента не е хванат и се търси от полицията. Действията по следствието не престават.
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР