Още три трима души са се удавили по Южното Черноморие,

...
Още три трима души са се удавили по Южното Черноморие,
Коментари Харесай

Още трима се удавиха по Южното Черноморие

Още три трима души са се удавили по Южното Черноморие, оповестяват от полицията в Бургас, представени от БНР. С това удавените по Южното Черноморие за последните по-малко от 48 часа към този момент са седем души.

Новите случаи са от Равда, Слънчев бряг и Созопол. При първия в събота следобяд до избавителен пост №3 на централния плаж в Равда от морето е извадено тялото на 48-годишен мъж от София.
 
Украинец на 46 години се е удавил към 18.55 ч. през вчерашния ден в Слънчев бряг. По данни на полицията той е дошъл в България на 26 юли през Русе, като безсистемен екскурзиант.

Днес 42-годишен мъж от Враца се е удавил на плаж " Харманите " край Созопол. Мъжът, дружно с други летовници, е бил отмъкнат от ненадейно мощно неспокойствие малко преди 12 ч. през днешния ден. Той е бил контактен при изваждането му от морето, само че макар множеството реанимационни действия е умрял. Флагът на плаж " Харманите " е бил червен и след случая плажуващите се въздържат да влизат в морето.

Вчера от полицията в Бургас оповестиха за четирима удавени по Южното Черноморие за по-малко от денонощие.

Спасителите и Министерство на вътрешните работи още веднъж приканват туристите да съблюдават флаговата сигнализация и да бъдат доста деликатни в бурното море. Днес вълнението по Южното Черноморие доближава 3-4 бала.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР