Още три малки групи от гостите в хотела в Тенерифе,

...
Още три малки групи от гостите в хотела в Тенерифе,
Коментари Харесай

Пуснаха още гости на хотела в Тенерифе, изолирани заради коронавируса, да си тръгнат

Още три дребни групи от гостите в хотела в Тенерифе, сложени в изолираност поради ковид, го напуснаха през днешния ден с микробуси, на четвъртия ден от карантината, а минимум двама души бяха видяни да напущат с коли за спешна помощ, съобщи Ройтерс. Близо 700 посетители обаче остават под карантина.

Засега не се знае къде са били отведени и дали хората, напуснали с коли за спешна помощ, имат признаци на ковид, предава Българска телеграфна агенция.

Местното държавно управление на Канарските острови позволи през вчерашния ден на 130 от гостите да изоставен хотела, който бе подложен под карантина, откакто коронавирусът бе диагностициран там в четирима италиански туристи, само че останалите посетители не демонстрираха признаци на болестта.

Здравната работа на островите заяви, че с организацията на извеждането на гостите от хотела е натоварена полицията, която не пожела да разяснява обстановката.

Общият брой на дейните случаи на ковид в Испания през днешния ден набъбна на 32, голямата част от които свързани с Италия - европейската страна най-силно наранена от болестта, отбелязва Ройтерс.

" Всички (заразени), с изключение на един, се намират в положително здравословно положение ", съобщи Фернандо Симон, шеф на Центъра за съгласуваност и изключителни обстановки в опазването на здравето към здравното министерство на Испания, представен от ТАСС. /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР