Още три жени обвиниха Дъстин Хофман в сексуални посегателства, съобщиха

...
Още три жени обвиниха Дъстин Хофман в сексуални посегателства, съобщиха
Коментари Харесай

Още три жени обвиниха Дъстин Хофман в сексуален тормоз

Още три дами упрекнаха Дъстин Хофман в полови похищения, оповестиха международните организации, цитирайки сп. „Варайъти“. Така към този момент жертвите на филмовата звезда станаха шест.

Инцидентите са станали през 80-те години на предишния век. Две от дамите описаха, че Хофман им е протегнал ръка през 1987 година, а третата – че той се е разголил през нея през 1980 година и е изискал да му масажира стъпалата, когато е била на 16 години.

Адвокатът на 80-годишния артист съобщи, че обвиняванията са „клеветнически лъжи“.

Едната от дамите е сценаристката Кори Томас, която е била съученичка на дъщерята на артиста. Тя описа, че той се разголил пред нея в хотелска стая, когато е била на 16 години. Спасило я телефонно позвъняване от майка й.

Другата жена – Мелиса Кестър описа, че артистът е бръкнал в гащичките й, до момента в който са били в звукозаписно студио за кино лентата „Ищар“, скрити зад партитура. Той направил същото и с актриса по време на фотосите на същия филм.

През последните два месеца други три дами упрекнаха Дъстин Хофман в полов тормоз или нахлуване. Актрисата Катрин Росетър и писателката Ана Греъм Хънтър обявиха, че той ги е опипвал неведнъж, до момента в който са работили по пиесата и кино лентата „Смъртта на комерсиалния пътник“ от 1983 година до 1985 година Телевизионната сценаристка Уенди Рис Гатсиунис също сподели, че е станала жертва на полов тормоз от страна на Дъстин Хофман през 1991 г.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР